Oneroyal düzenleyici bir fiziksel işlem kullanıyor!Bir fark kazanmak için ultra yüksek kaldıraç gerçekleştirmek için yatırımcıları yaralayın!

2024-09-24 23:13:33 金融资讯 要懂汇

Oneroyal düzenleyici bir fiziksel işlem kullanıyor!Bir fark kazanmak için ultra yüksek kaldıraç gerçekleştirmek için yatırımcıları yaralayın!

     

Oneroyal

      

Oneroyal, küresel sergi endüstrisinde bir finansal ürün komisyoncusudur.2006 yılında kurulan, en iyi teknik ekibe sahip olduğunu iddia etti ve işlemin ölçeği ve türü ne olursa olsun tüm müşteriler için dikkatli entegrasyon çözümleri sağlayabilir.

Oneroyal'ın Avustralya ASIC lisansına sahip olduğunu belirtmek gerekir!Bununla birlikte, 2019 Avustralya'nın finansal denetim yükseltmesinden ve ülkemin finansal döviz üzerindeki sıkı kontrolünden etkilenen Avustralya'nın ASIC düzenleyici sürümünün kuruluşu artık Çin müşteri bilgilerine hizmet vermiyor!   

Çin'de birçok platform var, bu yüzden Oneroyal'ın artık Çin pazarını işletmediğini düşünüyorlar!Ama bu yanlış, Avustralya ASIC denetimi altındaki varlık dışında, Çinli müşterilerden yatırım ve işlemleri kabul ediyor!Sonuçta, bazı üçüncü taraf platformlarında Oneeroyal'ın "aktif" kullanıcısını görebilirsiniz.   

      

      

Mevzuat bilgisi

      

RoyalFinanciadradingptyltd

Aynı zamanda, Oneroyal'ın ASIC düzenleyici şirketi RoyalFinancialTrandingPtyltd'in birden fazla lisanslı bilgi bilgisine sahip olduğunu düşünüyorum!   

   

Eylül 2012'den Eylül 2021'e kadar şirketin her zaman çok çeşitli ticaret işletme kapsamı sağladığını ve perakende için işletilebileceğini belirtmek gerekir!   

Ancak!Son Aralık 2021'de Oneeroyal, Avustralya ASIC lisansını tekrar değiştirdi.Değiştikten sonra, bu lisans hala daha geniş bir ticaret operasyonu yelpazesi sunuyor, ancak perakende satışlara hizmet etme hakkını kaybetti!

Bu nedenle, kardeşin özel hatırlatıcı olduğunu biliyorum!Şu anda, Avustralya'ya yatırım yapsanız bile, şirketin kuruluşundan kaçınmak için inisiyatif almalısınız!

      

Buna ek olarak, Oneroyal'ın resmi web sitesi, üç şirketi olan ve denetime tabi olan üç şirket olduğunu belirtmektedir:

      

Royaletpllcc

San Wendans Finansal Hizmetler İdaresi FSA tarafından düzenlenen RoyalETPLLC'nin daha fazlasını söylemek zorunda değil!Kardeşin San Vincent FSA'nın açık deniz denetimi olduğunu ve finansal ve düzenleyici sistemin nispeten geriye döndüğünü bildiğini bilmek.Ve döviz, ikili seçenekler ve dijital kripto para ile ilgili işlemleri düzenlemez.

Royalcmlimed

Bir şirketin şirketi olan Royalcmlimited, VFSC tarafından Vanuatu Finansal Hizmet Komitesi tarafından lisansa sahiptir.Vanuatu VFSC de deniz denetimidir!Bu tür düzenleyici onay prosedürleri genellikle daha azdır, işletme lisansları hızlı bir şekilde verilir ve finansman gizlenir.Bazılarının karşılık gelen niteliklere ve yerel ofis personeline bile gerek yoktur, sadece konuşmak için her şeyi ödemeniz gerekir.

Sonuç olarak, bu alanlardaki döviz düzenleme platformu müşterinin haklarına ve çıkarlarına zarar verdiğinde, temelde sürdürülmesi imkansızdır.Bu nedenle, St. Vincent FSA veya Vanuatu VFSC gibi açık deniz denetimi için bir platform seçerken, ilgili yasalar ve düzenlemeler ve riskler hakkında bilgi edinmeniz ve ajansla işbirliğinin risklerini ve ilgi alanlarını dikkatlice değerlendirmeniz önerilir.

         

RoyalFincalTrading (Cy) Ltd

RoyalFinancialTrading (CY) LTD'ye gelince, bu şirket gerçekten Kıbrıs Menkul Kıymetler Borsa Komisyonu tarafından CYSEC denetimi tarafından denetleniyor!Aynı zamanda, daha kapsamlı bir işlem yatırım hizmeti ve yardımcı hizmetler aldı!   

Bununla birlikte, Kıbrıs'taki CYSEC esas olarak Avrupa ve çevre pazarlara hizmet vermektedir.Bir broker Çinli yatırımcılara hizmet etmek istiyorsa, bunun için başvurması gerekiyor!Ancak, Cross -border Service sütunu üyeleri arasında Çin'de ülke olmadığı açıktır!Bu nedenle, bu şirkette Çinli müşterilerin hesabı açıldıktan sonra hiçbir garanti olmadığı belirlenebilir!Herkes dikkat etmeli!

Ticaret platformu

Ancak, düzenleyici bilgiler sadece başlangıçtır!O zaman oneroyal tarafından işlemler için kullanılan MT4 ve MT5 platformlarına bir göz atalım!

MT5

Birincisi MT5 platformu!Şekilde gösterildiği gibi, Oneroyal bir St. Vincent FSA varlığı olan RoyalETPLLC ile kayıtlı ve işlem görüyor!Bu, MT5 platformu aracılığıyla döviz, ikili seçenekler ve dijital kripto para birimlerinin denetime ve korumaya tabi olmadığı anlamına gelir.

MT4

   

Oneroyal, bir Singapur şirketi Royalplatformspte.ltd kullanır.

Daha da öfkeli olan Royalplatformspte.ltd.Bu, şirketin Singapur'da kesinlikle düzenlenmediğini gösteriyor, MT4 platformu aracılığıyla işlemin çıplak çalıştığı görülebilir!  

      

Binlerce kaldıraç ve altın kayma aktivitesi

      

Kardeşin Oneroyal'a da dikkat ettiğini bilmek de binlerce kaldıraçtan kaldıraç sunuyor!Kaldıranın yatırım gelirini genişlettiğini, ancak yatırım risklerini de artırdığını bilmelisiniz.Bu aslında bir kumarbazın davranışı!Yatırımcıların kayıplara dayanmasına ve yüksek borç üretmesine neden olabilir.

Şu anda, dünya sınıfı düzenleyici kurumlar, yüksek kaldıraçları kısıtlayarak finansal piyasanın istikrarını ve sağlıklı işleyişini sürdürmeye çok nadirdir!Ve Oneroyal'ın kredi bağışı faaliyeti ile bu bin TWice kaldıraç, anlayışlı kardeşin yüksek derecede uyanıklığı çekti!

Oneroyal, 1: 1'in "kredi hediyeleri" sağladığını, ancak "bağış" ın ne bir hesap bakiyesi ne de çıkarılmadığını ve hesap kayıplarını telafi etmek için kullanılamayacağını söyledi!Sadece işlemler için kullanılabilir! 

  

Bu ne anlama geliyor?Bunun bir tür kredi yatırım olduğunu anlayabilirsiniz!Özünde, Oneroyal "Hediye" adına tekrar yüksek kaldıraç itiyor!

Ancak, bu sadece yüzeysel!Tüm "Hediyeler" ve Müdürü İşlem'e koyarsanız, her işlem arasındaki farkı iki katına çıkarırsınız; İki katına çıktı, bu da iki katına çıkıyor.O zaman bu kaldıraça 1000 kata kadar bakın!

Harika mı?İstediğiniz sürece, 2000 kat kaldıraçlı bir riskle ticaret yapabilirsiniz!Ve Oneroyal hiçbir şey yapmadan farkın iki katı yiyebilir!Bu fayda kimdir?

      

Özetlemek

      

Her şeyden önce, Oneroyal Çin pazarından çekilmedi!Ancak işlemler için kullandığı varlık denetime tabi değildir!Düşüncelerle dolu binlerce kaldıraç ve "hediye" faaliyetleri sayesinde, yatırımcıların yüksek farklılıklar kazanmak için ultra yüksek kaldıraç gerçekleştirmeleri istismar etmiyor.

      

      

      

Son olarak, platformu kontrol etmeniz, ipuçlarını açıklamanız ve şikayet etmeniz gerekiyorsa, haber yapmak için bir dedektif QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

   

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

  

Sorgu platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen HUI uygulamasını indirin