GTSenEnergyMarkets "Bantlama" nı düzenler ve konukları karşılamaya cesaret eder!Yasadışı platform korkuyor!

2024-06-06 6:11:38 金融资讯 要懂汇

GTSenEnergymarkets, uluslararası finans merkezine dayandığını iddia ediyor ve küresel yatırımcılar için dünya sınıfı finansal hizmet platformu oluşturmak için gelişmiş ve garantili teknik destek ve güvenilir müşteri hizmetleri.

   

Bununla birlikte, "İngilizlere dayalı" markası olarak bilinen GTSenEnergyMarkets'in, İngiliz şirketinde GTSSenEnergyMarketsGrouplimited'de bilgi teknolojisi danışmanlık hizmetleri için sadece genel bir kayıtlı şirket olması ilginçtir!

Bu, işletmenin İngiliz FCA lisansına sahip olmadığı anlamına gelir, bu da finansal piyasa olarak kullanılamayacağı anlamına gelir.Ve "İngiltere'ye dayalı" olduğunu iddia ediyor, kesinlikle köpek eti satmak için bir hile!Kavşak   

Bu açıkça kabul edilemez!GTSenergyMarkets aslında GTSenEnergyetsGrouplimited'i doğrudan GTSenEnergyMarketsGrouplimited kullanarak, MT5'e kayıtlı ve ticaret hizmetleri için kullandığından, bu da işleminin düzenleyici bir "çırpınma" durumunda olduğu anlamına gelir!   

Aynı zamanda, dedektif İngiliz endüstrisi ve ticaret yönetiminin resmi web sitesi aracılığıyla bulundu ve şirketin başlangıçta Wangxin ve Ligen adlı Çinli insanlardan şüphelenilen iki kişi tarafından kurulduğunu tespit etti.Bunlar arasında, Wangxin özkaynakların%70'ini işgal ediyor ve Ligen geri kalan%30'u elinde tutuyorlar.

Ve bu şirket her zaman gerçek iş operasyonları olmadan hareketsiz bir durumda.28 Haziran 2020'ye kadar şirket Zhengliuping adında bir kişi tarafından satın alındı.Bu nedenle, olasılığı Çinli halkı tarafından engellenen aracılık markasıdır!Ancak, GTSenEnergyMarkets platformunun değişip değişmediği için iki olasılık vardır.   

Zhengliuping'e aktarılmış ve bir velayet hizmetine veya konutuna dönüştürülmüş olması mümkündür!Ya da asla ellerini değiştirmedim.

   

Aynı zamanda, dedektif GTSenergyMarkets'e son zamanlarda göz attığında, dedektif yanlışlıkla internetteki "gteprime.com" web sitesine ek olarak, "ikiz" kardeşler "gtsefx.com" da olduğunu buldu!

"GTSEFX.com" ile karşılaştırıldığında, bu iki URL tarafından sağlanan yüksek bilginin kabaca aynı olduğu ve içeriğin çok farklı olduğu bulunmuştur.Ancak bağlantı yöntemi ve sağlanan platform farklıdır!   

Bunlar arasında, "GTSEFX.com" tarafından sağlanan MT4 ticaret platformu güçlü dikkatimi uyandırdı!Dedektif, platformun aslında 2018 versiyonu olduğunu buldu, ne logo ve şirketin diğer detayları sergilenmedi!   

   

Bunun Şubat 2023'te kayıtlı bir web sitesi olduğunu biliyorsunuz!2018 sürümü için nasıl yazılım sağlayabilir?

Bu nedenle dedektif tutumu yapıldı ve "GTSenergy" aramak için cep telefonunda MT4 platformunu kullandım.Bu, "gtsefx.com" tarafından sağlanan MT4'ün kesinlikle bir sorun olduğu anlamına gelir!Hatta sağladığı MT4 platformunun yanlış bir platform olduğu söylenebilir!

   

Ve ilginç soru burada!GTSenergymarkets'in bu iki problemi, usta kim?Yoksa biri mi?Dedektif bilinmiyor!Ancak, dedektif takip etmeye devam edecek, bu yüzden bizi izlemeye devam edin!

      

Yatırımcılara yatırımcıların temkinli olması gerektiğini hatırlatmak istiyorum, lütfen gözlerinizi aydınlatın!Kavşak

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın ~

Sorgu platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen hui uygulamasını anlayın ~

   

Platformu kontrol etmeniz, ipuçlarını ifşa etmeniz ve şikayet etmeniz gerekiyorsa, haberleri açıklamak için Hakikat QQ eklemek için lütfen kodu tarayın !!

   

Herkese bizimle iletişime geçmeye hoş geldiniz ~

Dedektif 1 3464399446 Dedektif 23147677259

Dedektif 3 2389671330 Dedektif 4 212422872