Sorun Brokerler HTFX "Kapıyı Aç" Çin ve yabancı ülkeler farklı muamele görüyor ve ticaret şirketleri çıplak!Kavşak

2024-06-16 6:58:04 金融资讯 要懂汇

Döviz Fonu Diski HTFX "Açık Kapı" Çin ve Yabancı Resmi Web Sitesi farklı muamele görüyor ve ticaret şirketleri acele çıplak düzenliyor!Kavşak

Göz kamaştırıcı yıl başka bir yeni yıl.

Konuya geri dönersek, geçen yıl endişe duyan gerçek kardeşi htfx çok iyi değil ~

Bu yeni yılda, aracılık HTFX'in maruziyetinin maruz kalması hala artmaktadır.

Hui arkadaşlarının karşılaştığına bir göz atalım mı?Kavşak

▶ Konuklar Bir: HTFX'te iki kez aldatıldım

4 Aralık 2023'te yatırımcının şunları söyledi: "HTFX Şirketi'nde, 1.000 ABD Doları ve daha sonra altın satın almak, para kaybetmek, hesabınızın dengesini kaybetmek."

Daha sonra, 6 Kasım'da yatırımcılar hesaba 3.000 dolar yatırdı ve şirket hala yatırımcıların kârını yok etti ve ana fonları yatırımcının MT4/5 ticaret hesabına aktardı.

Geçen yıl Ekim'den Kasım'a kadar, The Truth Brother HTFX'te yer alan iki sorunu düzenledi!Kavşak

Geçen yıl, HTFX sadece bir sermaye diski olmak için Fon Diskindeki DMTTech ile işbirliği yapmakla kalmadı, aynı zamanda yatırımcıları dolandırmaya nicel işlemler kullanan yatırımcıların CDGGLOBAL'ı.

Ayrıntılı makaleler için, herkes bulmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilir ~

htfx başını değiştirir ve pırasa tekrar keser.

Aracılık HTFX'in kibir!AB Cang Yönlendirme oynayın!Şüpheli Yasadışı Fon -Yürütme!

HTFX'in bu yıl "Açılış Kapısı" için, HTFX'in resmi web sitesinin değişip değişmediğini görmek için bugün HTFX platformuna bir göz atalım mı?Kavşak

▶ HTFX Zhong/Yabancı Resmi Web Sitesi Bilgileri Tutarsız

Çinli resmi web sitesi: https://www.ht-fx.com/ >>

Yabancı resmi bir web sitesi: https://www.htfx.com/ >>

HTFX'i açan Çinli resmi web sitesinden biri, göze önemli bir hatırlatıcıydı ~

HTFX iddia ediyor: "Son zamanlarda HTFX çalışanı olarak poz veren ve müşterilere gayri resmi sohbet yazılımı aracılığıyla müşterilere beyaz standart çözümler sunan bir dizi dolandırıcı aldı. HTFX, beyaz etiketle ilgili herhangi bir hizmet sunmuyor. Aktar.

Kardeşin söylemek istediği şey, bir izleme ödeme yöntemi kullansanız bile, yine de bazı potansiyel risklere dikkat etmeniz gerektiğidir.

Örneğin, tüccar yanlış hesap bilgileri sağlayabilir veya fon elde etmek için sahtekarlık kullanabilir.

Buna ek olarak, işlem başarılı olsa bile, gelir tarafı sözleşmeyi gerçekleştirmeyebilir.

Bu nedenle, gerçek kardeşi bir ticaret partisi seçerken tam bir soruşturma ve karşılaştırma önerir ve temkinli ve rasyonel olun.

İkincisi, HTFX'in Çinli resmi web sitesi kaydedilemez, ancak simüle edilen hesabın web sayfası bile açılamaz.

Çin resmi web sitesinin iletişim bilgileri şu anda raporlama içeriğinde bir hata gönderiyor ve yabancı resmi web sitesi hesap açılışının normal kullanımını kaydedebilir.

Üçüncüsü, HTFX platformunun karşılaştırılmasıyla, Çinli resmi web sitesinin resmi web sitesi Fon Yöneticisi'nin Fon Yöneticisi'ne girişine sahiptir.

Çin resmi web sitesinin Fon Yöneticisi Giriş sayfasını açın, HTFX gerçekten ciddi bir saçmalık!Kavşak

"Fon yöneticisinin avantajı herhangi bir zamanda bir yatırımcı hesabı ekleyebilir/silebilir?"Kavşak

Fon yöneticisi, yatırımcının hesabını doğrudan silme yetkisine sahip değildir.

Bu nedenle, HTFX resmi web sitesi tarafından belirtilen fon yöneticisinin avantajları, yatırımcı hesabını herhangi bir zamanda ekleyebilir/silebilir, bu da sadece bir saçmalıktır!Kavşak

Son olarak, HTFX'te belirtilen bilgiler ve düzenleyici bilgiler, yukarıdaki şekilde gösterildiği gibi, Çin web sitesinde sadece Hong Kong kayıtlı bir şirketten bahsediliyor.Kavşak

Ve bu üç şirket arasında St. Vincent ile aynı adı taşıyan İngiliz şirketleri var.

2023'ün başlarında, HTFX San Wengsont'ta HTFXLIMITIDED KAYITLARI, iletişim bilgilerini ve kayıtlı çıkarlarını hesap açılış, sipariş politikaları, gizlilik politikaları, risk ifşa, maddeler ve koşullar HTFX gerçek iş şirketi.

Vincent, bu ülkelerde, endüstrinin olağandışı yargı yetkisi yetkisi nedeniyle bu ülkelerdeki döviz işlemlerinin mevzuatının bulunmaması altındaydı.Bu nedenle, St. Vincent ve Grannadine Finansal Hizmetler (FSA) döviz düzenlemez, herkesin dikkat etmesi gerekir ~

▶ HTFX Ticaret Şirketi Düzenleyici Acele Çıplak!Kavşak

Ancak HTFX'in ticaret platformuna layık olduğu tek şey, döviz işlemleri yapmak için San Wendeson'un şirketini kullanmadı.HTFX bilgisayarının MT4/5'ini indirerek, HTFX'te ticaret için kullanılan iki şirket olduğunu ve diğeri Hong Kong olduğunu görebilirsiniz.

Daha sonra, Truth Brother, Malezya, Labuanfsa ve şirketin Malezya'nın resmi web sitesi ve banka şirketinin resmi web sitesi aracılığıyla HTFX Malezya'nın bilgilerini sordu.

Bu, HTFXLimited'in mevcut olmadığı veya kayıt bilgilerinin doğru bir şekilde güncellenmediği veya bu durumda kamuya açıklanmadığı anlamına gelebilir.

HTFXlimited şirketi, Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşler Denetimi Komitesi (SFC) aracılığıyla kontrol edildi ve şirketin Hong Kong'un (SFC) düzenleyici lisansına sahip olmadığını tespit etti.

Ancak, Hong Kong Özel İdari Bölgesi Hükümet Şirketi'nin kayıt bürosunda, şirketin kayıt bilgileri bulundu ve şirketin mevcut durumu hala kayıtlı.

Başka bir deyişle, HTFX'te MT5'te kullanılan HTFX şirketi sadece kayıtlı bir şirkettir ve bu nedenle yatırımcıların fonları tam olarak garanti edilmez!Kavşak

▶ Hakikat Özeti

Sonuçta, Aracılık HTFX SAO Operasyonu birbiri ardına, Hakikat Kardeşi de HTFX'i almamıştı. Şirketler hala aynı isimdir.Kavşak

Yatırımcılara yatırımcıların temkinli olması gerektiğini hatırlatmak isterim.

Lütfen gözlerini aydınlatın!Kavşak

İş işbirliğine ihtiyacınız var,

Lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın ~

Sorgu platformu, şikayet, daha fazla bilgi

Uygulamayı anlamak için lütfen uygulamayı indirin ~

Platformu kontrol etmeniz gerekiyorsa, ipuçlarını, şikayetleri açıklayın,

Haber yapmak için bir dedektif qq eklemek için lütfen kodu tarayın !!

Herkese bizimle iletişime geçmeye hoş geldiniz ~

Dedektif: 3464399446 Gerçek: 31476777259

Zehirli Dil: 2389671330 Kardeş: 2124228721