uyarı!GTC Zehui Capital, Sık Altın Sorunları, Çok Toplu Denetim Ayarları, Çeşitli Yanlış Ödüller Fon Çekiyor.

2024-10-05 23:13:34 资讯 要懂汇

uyarı!GTC Zehui Capital, Sık Altın Sorunları, Çok Toplu Denetim Ayarları, Çeşitli Yanlış Ödüller Fon Çekiyor.

Son zamanlarda, GTC Zehui Capital çok sayıda müşteri şikayeti ekledi.Poison Tongjun daha önce bir makale yazdı.Aynı zamanda, şirket yatırımcılara fon ödemeyi reddetmek için bazı Overlord cümleleri kullanmaya maruz kaldı.Sonra, bunu derinlemesine tartışacağız.

Yukarıdaki Voic şikayeti, GTC Zehui Capital'in ciddi bir kayma noktasına sahip olduğu görülebilir. para kazanmanızı önlemektir.Bu konuk şikayetler GTC Zehui Capital'in bir sahtekarlık platformu olduğunu yansıtıyor!

GTC Zehui Capital'in resmi web sitesi, üç düzenleyici kurumun denetlendiğini göstermektedir:

GTCMulteradingmcc Dubai şubesi Arap Emirlikleri Hükümet Ekonomik Kalkınma Departmanını aldı.Lisans Numarası: 988925

GTCMarkets (Mauritius) Ltd, Mauritius Finansal Hizmetler Komitesi tarafından kayıtlı, düzenlenmiş ve yetkilendirilmiş küresel bir finansal döviz aracı şirkettir.

GTCGlobaltradecapitalco, Limited, Wakuatu Finansal Servis Komitesi tarafından Wakuatu tarafından kayıtlı, düzenlenmiş ve yetkilendirilmiş küresel bir finansal döviz aracısı şirketidir, şirketin lisans numarası: 40354

Önce bir lisansı kontrol edelim!

1. BAE Lisansı

Zehir Dili, GTCMULTRADITRADINGMCC'nin gerçekten BAE'nin (SCA) resmi web sitesinde denetlendiğini buldu.Çinli bir kişi BAE'de bir aracılık şirketi açtı.Ve BAE SCA, döviz düzenlemeden BAE'nin menkul kıymetlerini ve emtia piyasalarını denetlemek için ana sorumluluktur.

İkincisi, Mauritius lisansı

Zehir Dili, Mauritius'taki GTC Zehui Capital ile ilgili iki şirketin GTCGloballtd ve GTCInvestmentsltd olduğunu buldu, ancak şirketin şirketi hakkında bilgi bulamadılar.Ve iki şirketin hiçbiri Dövüşü düzenleme yetkisine sahip değil.Mauritius'un lisansı açık deniz denetimidir ve kendi denetimi düşüktür.

Üçüncüsü, Vanua'nın Lisansı

Zehir Dili, VFSC'nin resmi web sitesinden GTCGlobaladecapitalco'yu gerçekten denetledi, ancak Vanua'nın lisansı da deniz denetimi.

Kapsamlı bir düşünce, GTC Zehui Capital'in düzenleyici statüsü gerçekten endişe vericidir.其 在 阿联酋 的 这 监管 这 增加 增加 增加 增加 增加 增加 毛里求斯 毛里求斯 在 查询 查询 查询 查询 查询 查询 查询 查询 查询 查询 查询 查询 查询 查询 查询 验证 验证 验证 验证 在 在 在 在 监管 监管 监管 监管 监管 监管 监管 监管 监管 监管 监管 监管 监管 监管 监管 监管 监管 监管 监管 监管 监管Offshore denetiminin özellikleri, denetiminin zayıf olduğunu ve güçlü yatırımcının korunması sağlamak zor olduğunu belirlemektedir.

Böyle bir düzenleyici ortamla karşı karşıya kalan yatırımcılar dikkatli olmalıdır.Sonuçta, istikrarlı bir yatırım kararı tam güven ve şeffaflığa dayanmalıdır.GTC Zehui Capital gibi menkul kıymetler için birden fazla düzenleyici meseleye sahip, yatırımcılara yatırım güvenliğini sağlamak için derinlemesine araştırmalarda ve gerekli özen göstermeleri tavsiye edilir.Yatırım alanında, dikkatli olmak genellikle maceradan daha akıllıdır.

Dördüncü, Yanlış Ödüller

GTC Zehui Capital'in resmi web sitesinden, iddia edilen ödülü görebilirsiniz, ancak sadece ödül adı ve kupası ona hangi ödül vereceğini öğrenmez.Ve Zehirli Dil Jun da bir Şangay Finansal Ödülü gördü.Şangay'da bir finansal inovasyon ödülünü doğruladıktan sonra, başvuru koşulları Şangay'da kurulmalıdır, ancak Çin bir döviz komisyoncunun kurulmasına izin vermez.

Bu yanlış ödüller, müşterilerin fonlarını çekmek ve hasat için fon biriktirmektir.Yatırımcılar, fon yatırmadan önce brokerlerin sorgusunu bilmeli ve resmi web sitesi tarafından teşvik edilen bazı içeriklerle karıştırılmamalıdır!

Dedektif 1: 346439946

Dedektif 2: 3147677259

Dedektif 3: 2124228721

Dedektif 4: 2389671330

Platformu kontrol etmeniz, ipuçlarını açıklamanız ve şikayet etmeniz gerekiyorsa, haberleri açıklamak için bir dedektif QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

Sorgu platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen HUI uygulamasını indirin