Dooprime'ın kötü niyetli gecikme düzenleme noktası zayıf!Operasyonlar finansal işlemler için düzenleyici kuruluşlara tabi değildir!

2024-10-11 6:58:04 资讯 要懂汇

Dedektif, bir yıl önce Dooprime'ın sermaye riski ve arkasındaki potansiyel kedi yağlı makalelerle ilgili bir makale yayınladı ve son zamanlarda kaldırıldığı bildirildi.Rapor, makalenin itibarını ve şerefiyesini ihlal ettiğini ve gizlilik ve portre haklarını ihlal ettiğini iddia etti!

Bu dedektifi çok komik hale getiriyor!

Birinci!Bir finans kurumu ve menkul kıymetler satıcısı olarak Dooprime Demon Capital!Temel şirket bilgilerini ve düzenleyici bilgilerini, ayrıntılı finansal bilgileri, iş koşullarını ve şirketin yönetişim yapısını ifşa etmekle yükümlüdür.

Ayrıca, risk istemleri ve şirket iş bilgileri kamuya açıklanmalıdır.Bu bilgi şeffafı, yatırımcıların yatırım kararları almak için kritik veriler almalarına yardımcı olur.

Ancak, Dooprime Dezhang'ın kamuoyu bilgisi kafayı gizler ve kuyruğu gösterir ve hafif olacak!Düzenleyici lisansı tutan varlığı açıklıyor gibi görünüyor, ancak MT4 ve MT5'te kullanılan gerçek kayıt ve ticaret şirketleri, düzenleyici olmayan kuruluşlardır!

Dooprime Dezhang'ın şu anda kayıtlı ve işlem gören şirketi MT4 platformunda Doprimanimed!

Bu, Cayman Adaları'na kayıtlı bir şirketin varlığıdır.Bu, DoPrime Dezheng'in MT4 işlemleri tarafından korunmadığı ve MT4 platformu aracılığıyla işlem gören tüm fonların çizildiği anlamına gelir!

Tesadüfen!Bu Singapur Şirketi.

Doprime Dezhang'ın kamuya açıklanması gerektiğidir.Dedektif sadece doğru bir rapor!Bu süreçte, tüm yatırımcılar ve medya finansal kurumları denetlemek için finansal kurumları denetlemiştir.

"Patron Chen'in Skandalı" ve "Yurtdışı Hakları Koruma" olaylarına gelince, yurtiçinde ve yurtdışında çok sayıda büyük ölçekli bilgi platformu kadar erken ortaya çıktı!Dedektif gerçeklerin gerçekliğini doğrulayamadığından, kısaca Hui'yi bilgilendirdi ve kendi kararını verdi.

Buna ek olarak, bazı yatırımcılar Dooprime'ın demo platformu gibi, altın alma zorluğu, hesapların net değerindeki anormal değişiklikler ve depozitten sonra bakiyeyi gösteremeyecek gibi sorunları keşfettiler.Aynı zamanda, platform yatırımcıları ajan olmak için çekmeye çalıştı ve yüksek komisyon elde etmek için nokta farkını ayarlayabileceklerini önerdi.

Bunun kıyamette sahte olabileceğine dair yatırım olabilir, ancak dedektif size birden fazla dava olduğunu söylüyor!

Yatırımcı aynı VPS'deki emri izledi.Bu, gecikme olasılığını hariç tutar, bu nedenle tek bir hesabın uygulanması tutarlı olmalıdır.

Bununla birlikte, Şekilde gösterildiği gibi, ana sinyal hesabına göre oynanan diğer hesaplar ve tek hesaplar, durdurma kârının görünümünü beklenen şüpheye uygun olarak gerçekleştirmemiştir.

Bu nedenle, yatırımcılar aynı VPS'de yeni bir pozisyon açıyor.Ancak, diğer hesaplar 2043 civarında fiyatı izledi. Sadece DOO hesabı 2048 fiyatına özgüdür.

Kısa süre sonra, bu tür olaylar benzer şekilde, diğer platformlar ve hesaplar neden aktif olarak durdurmak için pozisyonu kapattı.Benzer şeylerin birbiri ardına olması yanlışlıkla mı?

Bu yüzden yatırımcı Dooprime Dexuan ile temasa geçti, ancak yatırımcıların soruları ve endişeleri için net bir yorum ve çözüm sağlamadı!Ve sorumluluğu tek platformdaki farka itin.Dedektifin açılmasına izin vermektir!

Açıkçası Dooprime Demon Capital'in bir takım risk iddiaları var!Şirket tarafından sağlanan eksik düzenleyici bilgiler de dahil olmak üzere, denetime tabi olmayan işletilen kuruluşlar, finansal işlemleri yürütür ve işlem sürecinde düzenli endişe ve işlem yürütmesinin yürütülmesi gibi bir dizi sorun vardır. .

Yatırımcılara yatırımcıların temkinli olması gerektiğini hatırlatmak istiyorum, lütfen gözlerinizi aydınlatın!Kavşak

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın ~

   

Sorgu platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen hui uygulamasını anlayın ~

      

Platformu kontrol etmeniz, ipuçlarını ifşa etmeniz ve şikayet etmeniz gerekiyorsa, haberleri açıklamak için Hakikat QQ eklemek için lütfen kodu tarayın !!

Herkese bizimle iletişime geçmeye hoş geldiniz ~

Dedektif 1 3464399446 Dedektif 23147677259

Dedektif 3 2389671330 Dedektif 4 2124228721