Özel olarak: Sergi sergisi gibi brokerlerle yapılan röportajlar, bilmek istediğiniz sorular burada!

2024-10-03 22:27:06 金融资讯 要懂汇

Ifxexpodubai'ye geldiğimde, birçok yatırımcının bugün aracı firmalarının standında iletişim kurduğunu gördüm, kardeşin de bir yatırımcıya dönüştüğünü biliyorum. hakkında.

1. Vantage

Yukarıdaki şekilde gösterildiği gibi, Vantage'ın kabin ölçeğinin çok büyük olmadığı görülebilir, ancak "C" bit exness'in yanındadır.

Vantage'ın müşteri hizmetleri personeline danışın ve şunu sorun: Hala Çince kabul eden müşterileriniz var mı?Kavşak

Vantage Müşteri Hizmetleri Personeli Push'u ittikten sonra, Çinli müşterileri kabul etmediklerini açıkça belirtmediler, sadece platformlarının Vantage platformlarının bazı etkinliklerini garanti ettiğini gösterdiler.

2.

Her şeyden önce, ticaretin sergi alanının sadece küçük bir yer olduğu görülebilir. mekan.

Ticaretten önce soru sormasını istedim:

1. Güney Afrika'daki Güney Afrika FSCA lisansı Çinli yatırımcıları denetliyor mu?

Ticaret Müşteri Hizmetleri Cevap: Güney Afrika'nın FSCA lisansı yasal uyum garantisi sağlayabilir.Güney Afrika'da finansal piyasanın denetimi çok katı ve Çinli müşteriler denetleniyor.

2. Bu lisans finansal döviz işlemlerini denetliyor mu?

Ticaret Müşteri Hizmetleri Cevap: Lisanslarımız her türlü finansal hizmeti denetlemiştir.

3. Lisans neden internette soruyor ve aşırı Limit işleminin görüntülendiğini gösteriyor?

Ticaret Müşteri Hizmetleri Cevap: Bunu bilmiyoruz.

Ticaret Müşteri Hizmetleri'nin cevabından, denetimi istediğiniz sürece, bazı sorulardan bahsettiğiniz sürece çok iyi cevap vereceksiniz.   

3.Exness

En göze çarpan ilk kabin, Exness'in olay yerinde birçok su işareti ve tanıtımı var.

Ev sahibinin en büyük sponsorları için, kardeşin Huiyou'nun kabin müşteri hizmetleri personeli ile kısa bir giriş ve röportaj bilmek istediği bilgileri derlediğini biliyorum:

Kardeşe tanıtılan personel: Exness tarafından sağlanan varlıklar döviz, kripto para birimi, değerli metaller ve enerji içerir.Exness'in şu anda yüz binlerce aktif müşterisi var ve Eylül 2023'teki işlem hacmi 4.5 trilyon dolara ulaşabilir.      

GE'nin anlaşılması için özel olarak önerilen "Düzenleyici Uyumluluk Garantili" sorusu: Exness her zaman sıkı denetim, iyi şeffaflık ve acemi yatırımcılar hariç, yeni başlayanlara eğitim kaynakları ve acemi karşılama hediye paketleri sağlamaz. Acemi bonus.      

"Müşteri şikayetlerine, müşterinin kovuşturulmasında kötü niyetli bir kart belirtilse de, çoğunlukla kendi gelişmiş ticaret platformlarından kaynaklanmaktadır": Exness, ticaret özelliklerinin MT4/MT5, CTRADER ve özel kullanıcı kullanan çeşitli araçlar ve ticaret platformları olduğunu vurgular yan ve özel kullanıcı tarafı ve özel kullanıcı tarafı ,,, ctrader ve özel kullanıcı tarafı, yan ve özel kullanıcı tarafı ve özel kullanıcı tarafı, yan ve özel kullanıcı tarafı ve Özel kullanıcı tarafı, yan ve özel kullanıcı tarafı, ve özel kullanıcı tarafı, yan ve özel kullanıcı tarafı, ve özel kullanıcı tarafı, yan ve özel kullanıcı tarafı ,,,, Özel kullanıcı ,,, yatırımcılar kendi başlarına bir ticaret platformu seçebilir ve Exness şeffaflık ve düzenleyici uyumluluk sağladığını iddia eder.      

"Küresel yönetim kavramının Çinli müşterileri hedef alıp almadığı" sorusunda: Exness, küresel yatırımcılara hoş geldiniz anlamına gelir, ancak ulusal koşullara, politikalara ve düzenleyici lisanslara dayalı farklı işlem denetimi açacaktır.   

Açıkçası, kardeşimin ortaya çıkardığı sorunlar hakkında Exness olumlu bir cevap vermedi.

4.gtcfx zehui

GTCFX Zehui Çinlilere hizmet ediyor mu?Hesap nerede açılır?Nasıl garanti edilir?Doğal olarak dedektif konunun merkezi oldu!

GTCFX Zehui'nin yerinde personel üzerine verilen cevapları dedektifi tatmin etmiyor!Çinli müşterilerin Çinli müşteriler tarafından da memnuniyetle karşılandığı anlamına gelse de, Çinli müşterilerin hesap açılışı ve ilgili garantiler hakkında konuşmuyorlar!

Özellikle dedektif sorguladığında, Hong Kong Şirketi'nin işletme rolü ve düzenleyici uyumunda daha da belirsizdir!

Yukarıdakiler, kardeşin referansınız için Ifxexpodubai ile röportajını anlamaya dair özel bir haber!