3.000 ABD doları aylık%40-%60 elde edebilir!Changsha, Hunan'daki "Orta Yumuşak Niceleme" bir sonraki en iyi strateji haline geliyor mu?

2024-10-13 2:19:23 金融资讯 要懂汇

Aşağıdakiler yatırımcılar tarafından ortaya çıkan en son kısa mesajdır:

     

1. Yüksek Gelir Günaha: İlk olarak "Orta Yumuşak Niceleme" PPT Tanıtım Sayfası:

Böyle bir gelir tanıtımını görür görmez, yatırım insanlar büyük önem vermelidir!

Geçen ay en iyi stratejik sahtekarlık rutini ortaya çıkardıktan sonra, birçok insan hala aldattı!

Tabii ki, bu haftadan itibaren en iyi strateji yapılmayacak!Broker maruziyet grubumuzda bile yatırımcılar "tekrar açacak mı" fikrine sahip!

Gerçek kardeşim söylemek istiyor: Bunu düşünme!İkinci pırasa dalgası için savaşmayın!

En iyi strateji ile ilgili olarak, son birkaç gün içinde herkese yüksek getiri ve kafalarla bu tipik dolandırıcılık yöntemine dikkat etmesini hatırlatmak için bir makale yayınlayacağız!

     

2. Kurumsal Yeterlilik Zhang Guanli Dai

Yumuşak ve nicel yatırım, iş lisanslarının iş kapsamı:

Menkul Kıymetler Yatırım Danışmanlığı: Döviz Konseyi, Döviz Satışları, Döviz İşletme (Yasalara göre gerekli projeler ve işletme faaliyetleri ilgili departmanlar tarafından onaylandıktan sonra gerçekleştirilebilir. ).

Genel Projeler: Yatırım faaliyetlerine, bilgi teknolojisi danışmanlık hizmetlerine kendi fonlarıyla uğraşın ve bilgi teknolojisi ve süreç dış kaynak kullanımı hizmetlerini (finansal bilgi hizmetleri hariç), menkul kıymetler finans hizmeti, teknik geliştirme, teknik danışmanlık, teknoloji değişimi, teknik transfer ve teknolojik olarak kabul edin Promosyon (yasalarla onaylanması gereken projeler hariç, yasalar ve düzenlemeler için bağımsız olarak kesintisiz ticari faaliyetler yürütmek).

     

Ama aslında!KavşakKavşakİşletmenin kapsamı, kayıt sırasında şirketin iş seçiminin kapsamıdır ve şirketin gelecekte endüstriyi normal olarak elde etme yeterlilikleri ile ilgisi yoktur!Kavşak

Şirketin tanıtımı PPT, Qipin ve Sekiz'in ekran görüntüsü ile yapıldı!

Üçüncüsü, yüksek verim ve riskler, garanti yok!Kavşak

Yatırım ve finansal yönetim, yerel denetim gerektiren bir lisansdır!Varlık yönetimi varlık yönetimi lisansları gerektirir, fonların fon lisanslarına ihtiyacı vardır ve menkul kıymetler vadeli işlemleri de ilgili lisanslara ihtiyaç duyar.

Bir teknoloji şirketinin yumuşak bir miktarı olduğumu sürekli vurgulayarak sormak istiyorum.

Gelir formuna tekrar bakın:

▶ Muhafazakar Tür (%40 içinde beklenen yıllık gelir)

▶ Kararlı Tür (%100-160 beklenen yıllık gelir)

▶ Radent Türü (Beklenen Aylık Gelir%60-%80)

Böyle yüksek bir gelir, ancak risklerden hiç bahsetmiyor, yatırımcıların kendi kârlarını ve zararlarını kaybetmeleri için mi ihtiyacınız var?

Gerçek kardeş bunu gördüğünde, hemen bu hızda, yumuşak nicelemenin yakında başlatılabileceğini ve zili çaldığını hissetti!

     

Buna ek olarak, yukarıdaki sohbet kayıtları, teknik tarafın bölüme katılmadığını açıkça söylüyor ve sonuç olarak, PPT durumlarındaki gelir dağıtım yöntemi: Teknoloji Partisi ve Müşteri Hizmetleri 28'e ayrılmıştır!

Böyle bir boğa kafası doğru değil ve müşteri hizmetlerinin profesyonel bileşenleri de şüpheli!Kavşak

Böyle bir rutine aşina hissediyor musunuz?Kavşak

Daha önce ortaya koyduğumuz seçim işlemi, bilgi ve eylem ticareti araştırma odası, en iyi strateji ve UEZ bu rutinlerdir: yüksek gelirli yatırımcıları baştan çıkarmak!İşbirliğine kaydolan brokerler!

Kooperatif brokerlerinin uygunluğuna bakılmaksızın, bu davranış tek başına insanları ürperir!

Lütfen uyanık olun!Bir sonraki "en iyi strateji", "uez" ​​vb.Kavşak