MorningFX'in yerli siyah platformların denetimi yoktur.

2024-09-02 9:18:10 金融资讯 要懂汇

MorningFX'in yerli siyah platformların denetimi yoktur.

Zehirli Dil Kralı, MorningFX'in Ağustos ayında aniden platformda arttığını keşfetti.

"Xi'an Yingxing Education Consulting Co., Ltd."İşletme kapsamı: Eğitim Danışmanlığı Hizmetleri (Lisans Onayı ve Öğretim Testi ve Değerlendirme Faaliyetleri Dahil olmak üzere Eğitim Eğitim Faaliyetleri hariç.İşletme içeriğinin finansal yatırım endüstrisi ile hiçbir ilgisi olmadığı ve yatırım tavsiyesine katılamayacağı görülebilir!

Yatırımcıların konuk şikayetleri neredeyse altın değildir ve aynı zamanda altın elde etmek zordur, bu da Moru MorningFX'in yatırımcılara herhangi bir geri bildirim ve çözüm vermediği anlamına gelir!

Peki MorningFX'in yatırımcıların para kazanmasına izin vermemesinin nedeni nedir, yoksa hiç düzenlenmemiş siyah bir platform mu?Birlikte bir göz atalım.

Resmi Web Sitesi: http://www.morningfx.com/

Her şeyden önce, Morningfx Morningfx'in resmi web sitesine girin.

Zehirli Dil Jun MorningFX'in Alan Adı Kayıt Durumu Şanghay'da. MorningFX'in yeni gelenleri platform tarafından kesilmekten kaçınmak veya web sayfasındaki kayıt ve işlem kayıtlarını temizlemek için altına hızlı bir şekilde girmeye yönlendiren etkinliğe sahip olup olmadığına göre.

MorningFX tarafından resmi web sitesinde yatırımcılara gösterilen kaldıraç 1: 400'dür. Nispeten yüksek ve tam denetim olan nispeten yüksek düzenleyici kurumlar 1: 400 kaldıraç sayısını desteklememektedir.Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri ve diğer tam düzenleyici alanlar sadece maksimum 30 kat kaldıraç sağlayabilir ve açık deniz denetimin en büyük avantajı kaldıraçın üst sınırı veya hatta 1: 500 kadar yüksektir. İşlemin Sabah denetim durumunda Morningfx.

Telif hakkı sütununda MorningFX şunları açıkladı: "Hizmetlerimiz ABD, Kuzey Kore, İran, Vanuatu, vb. Gibi bazı ülkeler/bölgeler için uygun değil."Ve bu web sitesinin ofisinin İngiliz Virgin Adaları'nın Totora Adası Enstitüsü'nün dikkat etmesi gerektiğini ve burada düzenleyici bilgi verilmediğini ifade etti.

Libu Morningfx, Mt5 ve Yatırımcı İşlemleri kullanıyor. birçok fiş ile aşılanmıştır.

MorningFX'in MT5 MT5'i, yatırımcılarla gerçek bir işlemi olan sadece bir varlığa sahiptir: [Morningmarketsltd] Çin'de bulunur!

Ülkemde, dövizlerin katı yönetimi ve denetimi var ve anakarada Çin anakarasında döviz yatırım kanalları yasaklanıyor!Müşterilerden kaynak toplama belirli yasal ve düzenleyici gereksinimleri karşılamalı olsa bile, belirli nitelikler bölgelerden ve endüstrilerden değişebilir, ancak temel düzenleyici niteliklere sahip olmalıdır.

Ancak yukarıda belirtildiği gibi, MorningFX, "yasadışı para toplama" olduğundan şüphelenilen ilgili finansal lisans almadı!Çin'de bir izolasyon hesabının açılmasının da ilgili finansal düzenleme düzenlemelerine uyması gerekmektedir.Yani, MorningFX karantina hesabı bile sağlayamaz!Saf yasadışı ve düzenleyici bir platform!

Özetle, sabah Full MorningFX'in tamamen basitleştirilmiş Çin web sitesi, Şangay'da kayıtlı resmi web sitesine yakındır.

MT5 Ticaret Şirketi Çin'de bulunuyor ve resmi web sitesi denetlenmedi.Yasadışı Siyah platformuna ait!Morningfx Morningfx Ağustos ayında aniden keskin bir şekilde arttı.

Dedektif Toplama Siparişi !!

Bu haberi paylaşın, her kişi ileriye doğru, günah bir noktadan daha az yayılacak ~

Beklenirse, patlayacak.

探 Kodu doğrudan dedektif arka plan üzerinden tarayın, ulaşmak için bir mesaj bırakın ~

Dedektif akıllı gezinme olursa,

Bu adalet dedektifine izin vermek için "gibi" ve "izlemek" isteyebilir,

Yolu aydınlatmaya devam edin ~