FXTM'nin altın kayma noktası 2186 puan rekorunu kırdı ve pazar dalgalandı Futuo'nun "ev -genellikle yemeği" haline geldi mi?Kavşak

2024-09-28 21:40:40 金融资讯 要懂汇

FXTM'nin altın kayma noktası 2186 puan rekorunu kırdı ve pazar dalgalandı Futuo'nun "ev -genellikle yemeği" haline geldi mi?Kavşak

Geçen yıl, bazı yatırımcılar FXTM Fulto'nun altın ödemeyi reddettiğini ve bu konular için depozito, dolandırıcılıktan şüphelenen "öğretmenleri" paketlediğini ortaya koydu.

Önceki makalede, gerçek kardeşi, FXTM'nin bu kadar yazılı "öğretmeni" nin kasıtlı olarak yatırımcıları altına girmeye teşvik etme yetenekleri hakkında övünebileceğine dikkat çekti ve bu "öğretmenlerin" gerçek kimlik ve işlem kayıtları şeffaf olmayabilir. .Buna ek olarak, gerçek kardeşi FXTM Foto'nun düzenleyici meselesinden de bahsetti ve üç büyük düzenleyicinin propaganda'da belirtildiği kadar katı ve etkili olabileceğine dikkat çekti.

İşte kardeşin, herkesin gözden geçirmesi için orijinal orijinal bağlantıyı eklediği gerçek

Aracılık FXTM Fulto Ambalaj "Öğretmeni" Altın İndüklendi!Üç ana düzenleme övünüyor!

Son zamanlarda, gerçek kardeşi bazı yatırımcıların da geri bildirim olduğunu fark etti: "Fugu Altın Slayt 2186 puan."

21 Mart'ta, FXTM FO TUO'daki yatırımcılar tarafından belirlenen durdurma kaybı emri başlangıçta 2200.11'de kapanması planlandı, ancak likidite sağlayıcısı zaman içinde likidite sağlayamadığı için siparişin sırası 2221.97 idi.

Bu olay için, Fuluo bunu normal bir piyasa olgusu olarak açıkladı, ancak sadece 0.04 elli XSUUSD listesi, bu Fugu'nun likidite yönetiminde ciddi sorunları olduğunu gösteriyor.

Kısacası, FUTO'nun yetersiz likidite yönetimi yetenekleri, yatırımcıların kritik anlarda işlemleri zamanında uygulayamamasına ve yatırım risklerini artırmasına neden olabilir.

Bugün fxtm foto'nun rüzgarını keşfedeceğiz ~

Daha önce gerçek kardeş tarafından incelenen düzenleyici bilgilerle karşılaştırıldığında, tanıtım sayfasına Güney Afrika (FSCA) ve Kenya'nın (CMA) düzenleyici bilgilerini koyuyorlar.Bu ikisinin amirleri tıpkı bir mobilya gibidir.Kavşak

Hakikat, FOTO'nun Güney Afrika'daki düzenleyici lisansı.Bu, FXTM Fuluo'nun bu düzenleyici bilgileri bilmeyen yatırımcıları titremek için kullanan "şişmiş yüz ve şişman bir adam" olduğu açıktır.

Buna ek olarak, Kenya'nın (CMA) düzenleyici lisansı, FXTM FUTU için bir "yanlış kimlik kartı" dır!Kavşak

Bu sözde düzenleyici lisans, FXTM FUX'un günleri Kenya'da ticaret yapmayan bir çevrimiçi döviz komisyoncusu olarak karıştırmasına izin verdi ve ona işlem dövizinin izinlerini vermedi.

Bu, FXTM Foto'nun "köpek eti satmak için köpek sattığı" ve bu kartı cepheyi dekore etmek için kullanıyor ve yatırımcıları yanlışlıkla Kenya'da ticaret yapabileceğini düşündürmeye çalışıyor.

Ayrıca Platform MT4/5'e dikkat çekiyor.

Mauritius Finansal Hizmetler (FSC) aracılığıyla soruşturulur, şimdi daha fazla Exinitygrimited şirketleri var.

CrediaInternationalManagementltd hakkında, şirketin doğası daha önce saçma değil.Kavşak

Son olarak, FXTM ayrıca resmi web sitesinde daha fazla yatırımcı ve tüccar çekmek için tasarlanabilecek bir dizi en son etkinlik başlattı.Bununla birlikte, Fuguo platformunda var olan çeşitli sorunlar göz önüne alındığında, yatırımcılar bu faaliyetlere katılırken dikkatli olmalıdır.

Yatırımcılara yatırımcıların temkinli olması gerektiğini hatırlatmak istiyorum.

Lütfen gözlerini aydınlatın!Kavşak

İş işbirliğine ihtiyacınız var,

Lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın ~

Sorgu platformu, şikayet,

Daha fazla bilgi için lütfen Exchange uygulamasını indirin ~

Platformu kontrol etmeniz gerekiyorsa, ipuçlarını, şikayetleri açıklayın,

Haber yapmak için bir dedektif qq eklemek için lütfen kodu tarayın !!

Herkese bizimle iletişime geçmeye hoş geldiniz ~

Dedektif: 3464399446 Gerçek: 31476777259

Zehirli Dil: 2389671330 Kardeş: 2124228721