Blackwellglobal Bowei Global Aracılık, kasıtlı olarak müşteri fonlarını düşürdü ve müşterileri müdürle tehdit etti.

2024-09-17 7:44:31 金融资讯 要懂汇

Blackwellglobal Bowei Global Aracılık, kasıtlı olarak müşteri fonlarını düşürdü ve müşterileri müdürle tehdit etti.

Küçük para kazanmak için genellikle birçok platform var, müşterilerin fonlarını kasten düşürüyorlar, slayt puanları üretiyorlar, fonlardan çıkmada zorluk var ... Yaygın olarak kullanılan kısır araçlar!Son zamanlarda, Tongjun: Bowei Global'in bazı geri bildirimleri, kârdan sonra fonların bağışını kullanıyor.

Bowei Global'in operasyon serisinin işleyişi itibarını koklamaktan korkmuyor mu?Yoksa koşmaya hazırlanmak mı istiyorsunuz, bu yüzden kutuyu kır?

Bu yüzden bugün zehirli dil kralı olan komisyoncu küreselinin gerçek durumunu anlayacağım.

Bowei Global, resmi web sitesinde beş finansal kurum tarafından denetlendiğini duyurdu:

BlackwellglobalInvestments (UK) Limited, İngiltere (FCA), 687576 numaralı lisans;

BlackwellblobalInvestment (Cambodia) Co., Ltd, Kamboçya (SECC), 687576 numaralı lisans tarafından denetlenir;

Blackwellglobalfutureslimited, Hong Kong (SFC), lisans numarası BGX460;

BlackwellglobalassetManagementlitd, Hong Kong (SFC), lisans numarası BJU094 tarafından düzenlenmiştir.

Bowei Global'in çok fazla lisansı var.Gerçekten denetlendi mi?

1. Düzenleyici Lisans

1. İngiliz lisansı perakende müşteriler için kullanılamaz

Zehir Dil Jun, British Finansal Hizmetler Otoritesi (FCA) resmi web sitesi aracılığıyla BlackwellglobalInvestments (İngiltere) plakasını (İngiltere) Limited'i buldu.

Ancak bu lisans perakende müşterilere (perakende) hizmet veremez, çünkü Customertype'de perakende yoktur, perakende bir perakende müşterisidir.Bu nedenle, perakende müşterileri, aşırı sınırlı operasyonlar için işlemler yapmak için BlackwellglobalInvestments (İngiltere) sınırlı kullanırlar.

2. Kamboçya -Bir Döviz Denetimi

Kamboçya'nın resmi web sitesinde zehirli Tongjun Blackwellglobalinvestment (Kamboçya) Co., Ltd'nin lisansı vardı, ancak Kamboçya "döviz kanunu" na göre, konut sakinlerinin özgürce düzenlemelerine izin veriyor ve yetkili olarak yürütülen döviz işletmesi Bankalar kontrol edilmez.Bu nedenle, Kamboçya Ticari Otoritesine kayıtlı şirketler döviz hesapları açabildiği sürece.

Genel olarak, Kamboçya'nın geçerli bir dış kontrolü yoktur.Döviz işlemleri için Kamboçya lisansı ile fonlar hiç garanti edilmez.

3. Hong Kong'da döviz lisansı yok

BlackwellGlobalsecurtieslimed, Blackwellglobalfutureslimited, BlackwellglobalassetMemanagementLimity, yukarıdaki şekilde yapılır.

Blackwellglobalsecurities, düzenleyici faaliyetler, menkul kıymet işlemleri ve menkul kıymetler için yasal görüşler sağlamıştır.

Blackwellglobalfutureslimited, bir zaman alıcı kargo sözleşmesinde işlem görür.

BlackwellglobalasetManagementLited'in denetim faaliyetleri menkul kıymetler hakkında yasal görüşler sunar ve vadeli işlem sözleşmeleri hakkında yasal görüşler ve varlık yönetimi sağlar.

Yukarıdaki üç Hong Kong (SFC) lisansında, Hong Kong Menkul Kıymetler Düzenleme Komisyonu (SFC) tarafından verilen 3 numaralı kaldıraç döviz lisansına sahip olmadığı için hiçbiri yoktur, bu nedenle döviz işlemlerine hak kazanmazlar.Bu üç lisans döviz işlemleri için kullanılırsa, Hong Kong Menkul Kıymetler Düzenleme Komisyonu (SFC) tarafından düzenlenmeyecektir.

Yukarıdaki şirketler sadece Bowei Global tarafından bazı yeni gelenleri yatırım yapmak ve daha iyi hasat fonu çekmek için kullanılmalıdır.

2. MT4 Real Trading Company'nin denetimi var, ancak gücü yok

Zehirli dil Jun, MT4'teki gerçek işlem şirketinin BlackwlllobalInvestments'in sınırlı olduğunu ve Bahamalar Menkul Kıymetler Komitesi tarafından denetlendiğini buldu.

Bahamalar'ın lisansları açık deniz denetimine aittir ve döviz denetimi yoktur.

Ada ulusal lisansı basittir, denetim küçüktür, bilgilerin şeffaflığı düşüktür, yasaların ve düzenlemelerin korunması zordur ve fonlar korunmaz.Offshore düzenleyici lisansa gelin, bundan kaçınalım!Kavşak

Üçüncüsü, kendini geliştiren yazılımın zararı

Sonunda, Bowei Global'in de kendi ticaret yazılımı vardır ve yayınlanmıştır: "Bo Wei Global Ticaret Treasure, kullanıcılara daha uygun ve kapsamlı bilgi ve bilgi hizmetleri sunar, böylece yatırımcılar borsa bilgilerini ve işlemini kolayca görüntüleyebilir, nabzı tutabilir Hong Kong'daki Menkul Kıymetler Pazarı.Kendini geliştiren platformun zararı birçok kez vurgulanmıştır, platform arka plan verilerini değiştirebilir ve akla gelebilecek.

Bu nedenle, bazı siyah platform brokerleri tarafından aldatılmaktan kaçınmak için platformun kendinden geliştirilmiş ticaret yazılımını kullanmaktan kaçınmaya çalışın.

Platformu kontrol etmeniz, ipuçlarını açıklamanız ve şikayet etmeniz gerekiyorsa, haberleri açıklamak için bir dedektif QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

Sorgu platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen HUI uygulamasını indirin