Son konuk şikayet sıralaması!JR Kim Rong China ve diğer konular tek tek listeleniyor!

2024-09-26 8:30:59 资讯 要懂汇

Konuk şikayeti, platformun güvenilirliğini yargılamanın yollarından biridir ve sonuçta nispeten doğrudan bir yöntemdir.KavşakBu nedenle, bugün birçok platformdan kaçınmaya çalışmalıyız.Kavşak

4.spreadex

     

     

Huiyou, aracı kurumun tartışmasını tartıştı. !Kavşak

3. Lirunex Lihui Grubu

Üçüncü Lirunex Lihui Grubu son zamanlarda en tipik konuk şikayeti Lirunex Lihui Group Hesap Patlaması.

     

Bay Huyou, bir WeChat grubunda Lirunex Lihui'nin tercihli faaliyetine katıldı. Hesabın patladığını buldu mu?Hesap dirençliyse, hesap imkansızdır ve piyasa günde çok para kazanır.Müşteri yöneticisi bilgileri geri bildirdikten sonra, platform ilk önce kayıp kaybının patlamasına rağmen!

Bay A, hesapların patlamasının kesinlikle imkansız olduğunu doğruladı.Sonuç olarak, diğer tarafın yanıtı, diğer kişinin amirinin bağış faaliyetlerinin içeriğini iletmemesidir.Kavşak

Kötülüğe inanmayan Bay A, son cevabı almak hala tüm sorumlulukların sorunudur.Şu anda, Bay A, aldatılabileceğini fark etmişti.Ancak, ertesi gün Bay A'nın hesabının engellenmesini beklemiyordum ve platformun resmi web sitesi bile açılamadı!

Lirunex Lihui platformunun sorumsuz uygulaması şüphesiz rastgele bir top!Yatırımcılar için büyük kayıplara neden oldu, ancak platformun kendi hataları yatırımcıların sonuçlarını karşılamasına neden oldu!Inanılmaz!Başka bir öfke!

2.CWGMarkets

     

     

Son zamanlarda işlem ortamını artıran bayiler söz konusu olduğunda, CWGMarkets bunlardan biri!

     

     

Son zamanlarda işlem ortamını artıran bayiler söz konusu olduğunda, CWGMarkets bunlardan biri!

Şikayetçi A, Mayıs ayı başında CWGMarkets platformunda 3000USD'de işlem gördü. transfer ve geri çekilme, hesap engellendi!Müşteri hizmetlerine sonuç vermeden sonra sorun, sorular için bir e -posta gönderin ve e -posta da denizde batıyor.Müteakip Bay, diğer taraftan birçok platformda şikayet etti. " Görünüşe göre "yanıt" ın "yanıtı", CWGMarkets artık bir cevap vermiyor, ancak bu olay sonunda bir yatırımcı olarak "şüpheli" yasadışı işlem unvanına neden oldu ve bu da unvanın ele alınmasına neden oldu.

     

Platform oldukça mantıksız ve otoriter davranışı siyah!Yatırımcıların altına aldığı, piyasa düzenini rahatsız etmesi, küçük tavanların reklamını yapmak kaotiktir, ancak karlılık altına izin vermez, hatta doğrudan mühürlenmez!

1.jr Jinrong Çin

Jr Jin Rong China kısa bir süre önce bir ay içinde havale etmek için çok sayıda maruz kaldı ve şüpheli fonların raporları da vardı.Temas yoluyla, yakın zamanda maruz kalan Bay A'nın Kim Rong Çin'in neden maruz kaldığını sorduk.

     

     

     

Bay, Jin Rong China'nın aynı dönemde doğrudan 20'den fazla müşterinin aldığını ve hatta bağışlarını bırakmaya teşvik ettiğini söyledi. 30.000 dolar!Zihniniz sıcak olduğunda girebilirsiniz!Gönderilen resimler de Jin Rong China'nın çok sayıda indirim faaliyeti.

     

 

     

Bay A ve müşteri hizmetleri arasındaki diyalog sayesinde, Jin Rong KYC'nin arka plan yazılımı, kendini geliştiren platformun "Overlord cümlesinin yönetim tarzına" sahiptir.Bir işlem seçmeden önce, yukarıdaki liste ile karşılaşan platform, kaybınızdan kaçınmak için dolambaçlı olmalısınız!Kavşak