PGM platformuna maruz kalma, ASIC düzenleyici kisvesi altında düzenleyici gölgeli yok, insanların para torbalarının tuzağında uzmanlaşmış!

2024-08-28 9:30:45 资讯 要懂汇

PGM platformuna maruz kalma, ASIC düzenleyici kisvesi altında düzenleyici gölgeli yok, insanların para torbalarının tuzağında uzmanlaşmış!

Geçen hafta, gerçek kardeşi bir yatırımcıdan ağır bir şikayet aldı ve deneyimi bükülmeler ve dönüşlerle doluydu.

Yatırımcılar, bir önermenin bir arbitraj projesine katılması önerildiğini ve bu nedenle bir platforma 2.000 dolar yatırım yaptığını açıkladı.

Ancak, yatırım beklendiği gibi fayda sağlamadı, ancak hızla kayıplarla karşılaştı ve ilk kayıplar 325 ABD dolarına ulaştı.

Daha da kötüsü, yatırımcılar bundan bahsetmeye çalıştıklarında, eşi görülmemiş engellerle karşılaştılar.

Önceki gün, arka plan sistemi doğrulama kodunu zamanında gönderemedi ve bu da geri çekilme sürecinin zorla kesintiye uğramasına neden oldu.

Ertesi gün, yatırımcılar platforma giriş yapamadıklarını buldular ve sistem tekrar tekrar hatalar bildirdi, bu da yatırımcıları çok karışık ve endişeli hissettiren kullanıcı adını veya şifre hatasını istedi.

Tüm bunların bir gün önce yatırımcıların istekliliği ile yakından bağlantılı görünmesi özellikle çekici!Kavşak

Yatırımcılar, bir gece önce, tavsiyenin tavsiyesi ile altın isteklerini geçtiklerini hatırladılar, ancak sadece bir gün sonra platform giriş zorlukları sorunuyla karşılaştı.

Daha da çirkin olan şey, MT4 hesabındaki fonların iznleri olmadan büyük ölçüde kaybolması ve zarar tutarının 941 $ 'a kadar yüksek olmasıdır. Dönem boyunca yatırımcının hesabı, öneriye ev sahipliği yapması için öneriye vermiştir ...

Buna ek olarak, bu tavsiye, yüksek kaliteli varlık yönetimi ve ajans işbirliği stratejisini teşvik etmek için her gün bir arkadaş dairesi gönderecektir.Kavşak

Şu anda, yatırımcı diğer taraf tarafından hacklendiğini iddia ediyor. ..

Daha sonra, yatırımcılar tarafından sağlanan ticaret hesaplarının ekran görüntüleri aracılığıyla, hesabın PrimetimeGlobalmarketsLimited (Golden Times Global Financial Co., Ltd.) adlı Hong Kong Şirketi adı altında açıldığını fark ettik.

Bununla birlikte, derinlemesine soruşturmadan sonra, gerçek kardeş, işlem şirketinde aslında kullanılan PGM'nin bu Hong Kong şirketi ile sınırlı olduğunu buldu.

Kilit sorun, PrimetimeGlobalmarketsitited'in sadece Hong Kong'da kayıtlı bir şirket olan Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşler Denetimi Komitesi'nden (SFC) düzenleyici lisans almamasıdır.

Buna ek olarak, Ulusal Kurumsal Kredi Bilgi Tanıtım Sisteminin resmi web sitesinde, Truth Brother, Şirket'in ilgili bilgilerini sorgulayamadı ve bu da şeffaflığı ve uyumluluğu hakkındaki şüphelerini daha da artırdı.

Buna ek olarak, MT4 platformundaki "resmi" web sitesi bağlantısı aslında PGM'nin resmi web sitesi değil, PrimetimeGlobalMarkets için bir promosyon arayüzüdür.

Tanıtım sayfasında, PrimetimeGlobalMarkets'in yalnızca teknik hizmet işlevlerini varsaydığını ve çevrimiçi perakende işlemler (döviz, fark sözleşmeleri ve diğer işletmeler dahil) arasındaki sınırı tamamen temizlediğini belirten muafiyet maddesi kuruldu.

Şirketin hizmet alanındaki seçimi son derece temkinlidir ve Hindistan, Çin, Güney Kore, Amerika Birleşik Devletleri ve FATF'ı doğrudan reddetmektedir.

Bu tür dikkatli bir şekilde planlanmış piyasa erişim politikasının katı düzenleyici sistemle temastan kaçınmayı hatırlatması zordur ve denetimden kaçınmak açıktır.

Son olarak, PGM platformu resmi web sitesinde PrimetimeGlobalmarkets'i aradı ve Avustralya ASIC Finansal Düzenleme Ajansı tarafından kesinlikle denetlendi.Kavşak

Yukarıdaki şekilde gösterildiği gibi, primetimeglobalmarketsptyltd, Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırım Komisyonu (ASIC) tarafından düzenlenmiştir, ancak düzenleyici lisans yetkilendirme koşulları perakende müşterilere hizmet vermedikleri açıkça belirtilmiştir.

Ayrıca, PGM bu Avustralyalı şirketin kabuğunu ödünç almak istese bile, "Bambu sepetleri suya bambu sepetler -bir boş" ~ ~

ASIC zaten bir yasak yayınladığı için, PGM Lüks Arabalar gibi "büyük hediyeler" olmasına izin verilmez.Kavşak

Kısacası, PGM platformu düpedüz bir siyah platformdur.Kavşak

Yatırımcılar uyanık olmalı, para torbalarını korumak için sahte propagandaları ile karıştırılmamalıdır!Kavşak

Gerçek küçük ampuller, tüm yola dönün !!

Bir tane daha yeniden gönder, bir kişi daha az kandırılır!

Özgünlüğe saygı gösterin, orijinal olmayan viraja dönmüyoruz ~

Gerçeği açığa çıkarın ve yolu aydınlatın, sen ve ben hepimiz ayık adamız!

扫 Şikayet göndermek, kodu taramak

Mesaj alanı gerçeği inşa etmenizi bekliyor ~