Kör noktalar kullanın!FXTM Fuluo'nun bu sorunları -Limit operasyonlarını içeriyor!

2024-08-10 10:50:20 资讯 要懂汇

Yatırımcılar genellikle yanlış anlaşılmaya girer, yani eski platformun güvenilirliği bu daha yüksektir.Aslında, birçok eski platform daha olumsuz maruziyete maruz kalıyor!

Eski platformun oylama şikayeti olan özetlemek için kardeşi tanıyın, herkes platformun hala daha içten olduğunu gördü!

1. Aracılık Lmax

LmaxGroup 2010 yılında kuruldu. Eski bir platform, ancak son zamanlarda kardeşin platformda sadece çok fazla şikayet olduğunu ve pozlama içeriğinin çoğu yapılamayacağını biliyorum.

LMAX, MT4/5'te işlem gören üç şirket için kullanılır, Lmaxbrokerlimited müşteri fonlarını tutabilir ve kontrol edebilirken, Lmaxbrokereuropeltd Çinli müşterilere hizmet vermez, LmaxNewzealandlited ve Döviz Türevleri Hizmetleri sunamaz !!!

Kaotik düzenleyici bilgilere sahip böyle bir platform için, sorun platformunun tuzağına tekrar düşmek kolaydır!

2. Aracılık Icmarkets

ICMarkets, 2007 yılında kurulan bir Avustralya çevrimiçi döviz ve fark sözleşmesinin CFD platformudur.Döviz, mallar, endeksler, stoklar ve kripto para birimleri gibi çeşitli ticaret ürünleri sağlar.

 

Bunların hepsi yerli yatırımcılardan Icmarkets'e övgü!Ve şimdi rüzgar incelemesi tersine dönüyor!Yatırımcıların ICMarkets'e övgüsü bir şikayet haline geldi ...

Kayan noktalar ciddi şekilde patlayıcı pozisyonlara, yetkilendirmeden müşteri hesaplarına, taşıma ücretlerini toplamak için müşteri hesaplarını değiştirin ve şüpheli sistem sorunlarına ve tasfiye neden olur!Gurur duyan sipariş infazının hızı büyük ölçüde azalıyor.Kavşak

3. Aracılık FXCM Fuhui

FXCM Fuhui, 20 yıllık iş nitelikleri için eski bir platform.Dahası, Fuhui aslında işbirliğini tek taraflı olarak sonlandırdı.

Ve bu tür bir kart altın bir başlık olayı gibidir ve FXCM Fuhui için son pozlama katmanı sonsuz!

Hiçbir bilgisayar konumuna giriş yapamaz!Ticaret ortamı yanıltıcı ve hileli müşteriler!Kaygan puanlar, gecikmiş yürütme, işlem reddi ve siparişlerin zorunlu olarak kapatılması gibi tüm davranışlar var ... "Hızlı" ve "Lütfen Banka Kartına Bakın", ancak gerçek tekrar tekrar sürükleniyor ve anlatılmadı!

4.hycm · Xingye Yatırım

Xingye Capital Market (İngiltere) Co., Ltd.'nin ticaret markası Hengxing Industry Group'a bağlıdır.Grup 1970'lerin başında kuruldu.İnsanlardan bahsetmişken, güçlü nitelikleri var, ancak neden bazı platformlarda HYCM · Xingye yatırımı hakkında birçok şikayet gördüm.

Burada, kardeşin tüm eski platformları verdiğini biliyorum, ancak herkesin moda niteliklerini görmüyorsanız, altını körü körüne girmek istemezsiniz. gözler!Kavşak