DBGMarkets Shield Bo Zehir El Yeniden Görünüyor, Müşteriler müşteri hizmetleri tarafından kirli su ile sıçradıklarından ve hesaplarının "ölü hane halklarına" yasaklandığından şikayet ettiler!

2024-07-10 9:25:42 资讯 要懂汇

DBGMarkets Shield Bo Zehir El Yeniden Görünüyor, Müşteriler müşteri hizmetleri tarafından kirli su ile sıçradıklarından ve hesaplarının "ölü hane halklarına" yasaklandığından şikayet ettiler!

Geçen yıl Temmuz ayında, gerçek kardeşi DBGMarkets Shunbo Döviz Platformunun gerçekten bir fon olduğunu bildirdi.

Avustralya lisansını DBGMarkets (Avustralya) Ptyltd'deki lisansını kontrol ettiğimde, bunlardan biri gerçek kardeşin dikkatini çekmişti: DBGMarkets (Avustralya) Ptyltd, Cozfxptyltd olarak yeniden adlandırılan bir şirketti.

Gerçeği anladıktan sonra Cozfxptyltd Chuanglian ve Eylül 2020'de koşmanın bekar!KavşakKavşak

Avustralya'da bu lisansı bırakmadığı için, sadece attı değil, aynı zamanda DBGMarkets (Avustralya) Ptyltd yeniden kullanımı yeniden adlandırdı ve şirket adını sürekli olarak değiştirerek denetim ve olumsuz haberlerin etkisinden kaçtı (yani, -"Bir kez" olarak adlandırıldı).

Ayrıntılar için lütfen şu makaleye bakın: DBGMarkets Shield Bo, Koşu Siyah Platformu tarafından oluşturulan Circle Money Machine, Leek Hasatçılar.

Bu davranış finansal alanda çok tehlikeli ve ahlaksızdır, çünkü sadece yatırımcıları aldatmakla kalmaz, aynı zamanda büyük finansal kayıplara da neden olur.

Son zamanlarda, gerçek kardeşi şikayet platformunda maruz kalan bazı Hui arkadaşlarının: "Dunbo'daki kendi üç hesabı geçersiz bir hesap haline geldi, karşılık gelen arka plan açılamıyor ve içindeki fonlar çıkarılamıyor."

Platformunun müşteri hizmetleri tepkisi daha da çirkin!Kavşak

Yukarıdaki şekle gösterildiği gibi, bu Huidou'nun maruz kalmasından sonra, DBGMarkets Kalkan Platformunun müşteri hizmetleri geri bildirim için sorunu doğrulamak değildi, ancak Huiyou'nun maruziyeti ne yapmalıyım. Hiçbir şey?!

En son şikayet geri bildirimlerinde DBGMarkets Shield Resmi Müşteri Hizmetleri Ekibi, "Yatırımcıların yakın zamanda DBGMarkets Shield'a çevrimiçi platformda kötü niyetli söylentiler ve yanlış bilgiler yayınladığı ve işlem hesabını kapatmaya karar verdiler."

Yatırımcılar tarafından sağlanan şikayetlerin ekran görüntülerinden yola çıkarak, yatırımcılar sadece kişisel hesapların giriş yapamayacağını ve sahne arkasında açılamayacağını söylüyor.

Yatırımcılar hesaplarını rapor ettiklerinde ve bir platform müşteri hizmeti olarak para çekemediklerinde, birincil görevi aktif olarak araştırmamalı ve çözmemelidir.Kavşak

DBGMarkets shunbo platformunun kararı, müşterinin işlem hesabını kapatmak için makul bir temelden yoksun görünmektedir, aynı zamanda çelişkileri daha da yoğunlaştırabilir, platformun itibarına ve müşterilerin güvenine zarar verebilir!Kavşak

Daha sonra, gerçek kardeşi de bir hesap başvurusunda bulundu ve ayrıca DBGMarkets shunbo e -postasını aldı: "Bölgesel kısıtlamalar, lütfen kaydolmak için anakara resmi web sitesini kullanın."

Daha sonra, DBGMarkets Shunbo platformunun müşteri hizmetleri tarafından doğrulanan bilgiler, Dunbo'nun Hong Kong'daki müşterileri kabul etmediğini belirtti.

O zaman kardeş, Hong Kong, Çin'deki müşterileri kabul etmediğinden ve Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşler Denetimi Komitesi'nin (SFC) resmi web sitesinde lisanslı bilgi yok.

Ancak bir yandan gerçekten dik, Hong Kong müşterilerini kabul etmediğinizi iddia ediyorsunuz, ancak kendinizi MT4/5 ticaret platformunda bir Hong Kong şirketi olarak tanımlıyorsunuz.

Bu tür bir çelişkinin kalbi nedir?

Kasıtlı olarak yanıltıcı yatırımcılar mı yoksa diğer bilinmeyen motivasyonlar mı?

Daha da şaşırtıcı olan, DBGMarkets Shunbo tarafından kullanılan iki şirketin, ister Hong Kong'un DBGarketsliatited veya British Dbgmarkets (İngiltere) LLP'si olsun, yönetmenlerin Wang Dingding adında aynı Çince olmasıdır.

Bu merak edemez, "sol el ve sağ el" oyunu oynuyor musunuz, karmaşık bir şirket yapısıyla bilinmeyen bir hikaye mi örtmeye çalışıyorsunuz? ?

Sonunda, gerçek kardeşi e -postasının IP adresi ile başladı ve DBGMarkets ekibi tarafından verilen posta IP adresinin Zhejiang ve Hong Kong, Çin ve Hong Kong tarafından yayınlandığını gördü.

Bu, Çin'de gizleniyor ve dünyanın yatırımcılarını titremek için çok "uluslararası" platform kullanıyor mu?

Bu opak ve dürüst olmayan yaklaşım, yatırımcıların güven ve fonları ile şaka yapıyor !!!

Gerçek Kardeş, büyük adamın gözlerini aydınlatmasını ve muhteşem görünümleri ve yanlış taahhütleriyle karıştırılmamasını önerdi, böylece "sol -elli ve sağ elek" oyunlarının kurbanı olmamak !!!

Platformu kontrol etmeniz gerekiyorsa, ipuçlarını açıklayın, şikayet edin

QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!Kavşak

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

Sorgulama platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen kodu tarayın

Exchange uygulamasını anlamak için indir

Veya büyük uygulama pazarları ve mobil mağaza araması

"Anlamak için" anahtar kelime indir