Bcr Baihui ajanı için zehir!Şirketin bilgileri sık sık değişti, gizli düzenleyici riskler!

2024-07-15 20:07:45 资讯 要懂汇

Kahramanımız BCR Baihui, çevrimiçi döviz ve CFD ticaret hizmetlerinde farklılık alanında her zaman bu 15 yıllık zenginlik ve itibara sahip olduğunu iddia etti.Ancak, bunun siyah bir platform olduğuna dair şikayetler var ve kullanıcı hesabı kârlı olduğu sürece yasaklandı.

Böylece dedektif buna çok dikkat etti!Son zamanlarda, dedektif yeni ve son derece özel bir kovuşturma aldı ve şikayetçi BCR Baihui'nin eski ajanıydı.BCR Baihui hakkında güçlü bir şikayette bulunma konusunda liderlik yapmak için doğru vekil duymadınız!

Temsilciler ve ekonomistler arasındaki ilişkinin karşılıklı olarak faydalı ve kazanan bir kooperatif ilişki olduğunu bilmek gerekir.Ekonomistler acenteler aracılığıyla daha fazla iş fırsatı ve müşteri kaynağı elde edebilirken, temsilciler ekonomik satıcılarla işbirliği yoluyla fayda sağlayabilir ve iş düzeylerini artırabilirler.

Ancak ajan BCR Baihui hesabı tarafından engellendi ve altınla sınırlıydı!KavşakBu tür bir arsa gerçekten nadirdir!

Temsilci tarafından sağlanan bilgilere göre, hesabının her zaman normal olduğu görülebilir.Geçen yıl Ekim'e kadar aniden giriş yapamadı ve ekran görüntüsü bilgilerine göre, ajanın hala en az 4.500 ABD doları platform tarafından yutuldu ve yaklaşık 3W RMB'ye eşdeğerdi.

Aynı zamanda, ajan daha sonra orijinal proxy defterinin iptal edildiğini ve orijinal hesap adı altında

Müşterinin hesabı "Alfa" hesabı haline geldi!

Ve dedektife göre, bu bir örnek değil!Bu, dedektiflerin BCR Baihui'nin yöntemlerini ve itibarını tartmasına yardımcı olamaz.Bu aynı zamanda dedektifin ilk kez "ajan" ajanlarının riskli olduğunu ve

BCR Baihui Platformu!

Buna ek olarak, aniden "acenteden" ayrılan yatırımcılar özellikle hatırlatılır!

Başlangıçta ajans ve ajansın ve platformun diğer ilgili hükümleri gibi acenteler ve platformlar tarafından imzalandınız!Bu çok ciddi bir yasal risktir.Ve sermaye transferi riskinden kaçınmak için kanallara göre -depozito fonları için özel dikkat edin!

Buna ek olarak, BCR Baihui'nin kendisinin düzenleyici riskleri var!Bir finansal hizmet lisansını birden fazla yargı alanında tuttuğunu ve müşterilerimizin çıkarlarını ve fonların güvenliğini sağlayabileceğini iddia ediyor.

Ancak dedektif geri alma bilgisi bulunduğunda!BCR Baihui, bir dizi amir olarak yayılmıyor, sadece Avustralya ASIC ve Virgin Adaları FSC lisansı kaydediliyor.

Dedektifi daha garip yapan şey, resmi web sitesi hakkındaki bilgilerin sadece "yargı yetkisi" maddesinde bilgi bulabilmesidir!Ancak terimler açısından, sadece Virjing Adaları FSC'nin ilgili bilgilerini vurgular!

BCR Baihui duyurulduğunda, her zaman Avustralya ASIC lisanslarını hile olarak kullandığını bilmelisiniz.

Bu, dedektifi son derece uyanık hale getirir!Sonuçta, bu yılın ilk kartları sahte, sahte tanıtım vb.Böylece Dedektif BaceracopTyltd, SO -Avustralya şirketi!

Şaşırtıcı bir şekilde, şirketin kuruluşu BaceracopTyltd gerçekten Avustralya ASIC tarafından düzenleniyor ve daha kapsamlı işletme izinleri verildi.Ancak dedektifin büyük bir şüphe uyandıran garip bir fenomen var.

Bu "sık modifikasyon" ın üst üste uzun yıllar, personel, özkaynak ve yılda 4 veya 5 kez ortaya çıkış adresindeki değişiklikler olduğunu unutmayın!Bu son derece nadir bir şeydir.

Daha ilginç olan, resmi web sitesinin aynı anda işlemler için MT4 ve MT5 platformlarını desteklediklerini ve diğer tarafta yalnızca MT4 kanalları sağladıklarını belirtiyor!KavşakAncak, MT4 platformu yalnızca BCRCOPTYLTD aracılığıyla kaydedildi ve işlem gördü.

İngiliz Virgin Adaları FSC, deniz denetimi için bir ada finans kurumudur.Her zaman risk yönetimi ve kontrol zorlukları ve düzenleyici boşluklar olasılığı olmuştur.

Bu nedenle, BCR Baihui İngiliz Virgin Adaları FSC lisansına sahip olsa bile, dedektif hala işlem denetimi düzeyinde daha büyük bir risk olduğuna inanıyor!

Kısacası, BCR Baihui'nin 15 yıllık deneyime sahip olduğunu iddia etse de, hesapları yasaklamak, altını kısıtlamak ve ajan hesaplarını aktarmaktan şüphelenilen bir şikayet olan bir şikayet var.Propaganda denetim bilgileri sadece Avustralya ASIC ve Virgin Adaları FSC lisansına uymuyor ve şirket sık sık bilgi ve özkaynak yapısını değiştiriyor.Yatırımcılar ve temsilciler ticaret platformunu dikkatlice seçmeli, anlaşmayı yeniden incelemeli, yatırım risklerini azaltmak için fonların güvenliğine ve risklerine dikkat etmelidir.

Yatırımcılara yatırımcıların temkinli olması gerektiğini hatırlatmak istiyorum, lütfen gözlerinizi aydınlatın!Kavşak

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın ~

Sorgu platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen hui uygulamasını anlayın ~

Platformu kontrol etmeniz, ipuçlarını ifşa etmeniz ve şikayet etmeniz gerekiyorsa, haberleri açıklamak için Hakikat QQ eklemek için lütfen kodu tarayın !!

Herkese bizimle iletişime geçmeye hoş geldiniz ~

Dedektif 1 3464399446 Dedektif 23147677259