Borsayı anlayın: Yüksek gelir tanıtımı yasadışı!OPIXTech Chende'nin platformları böyle çalışıyor ..

2024-07-12 6:11:38 资讯 要懂汇

Bugün, kardeşimin size popüler bir bilginin bilgi noktası vereceğini anlıyorum.Cevap, promosyon yüksek verimlerinin yasal olmamasıdır!KavşakKavşakBilginin ana noktalarına bir göz atalım:

Ülkemin finansal propaganda konusunda katı yasal normları olduğunu bilmelisiniz!Propaganda amacıyla faaliyet esasen yasa tarafından tanınmaz ve hepsi "yasadışı propaganda" olarak nitelendirilebilir!Normal platform, böyle bir tanıtım yönteminde yatırımcıları çekmeyecek!KavşakYüksek bir tanıtım için sorun platformunu anlayalım!Aldanma!

1.opixtech chende

Bazı huiyou, OPIXTech Chende'nin Müşteri Varlık Yönetimi'nin tanıtım bilgilerini açıkladı!En yüksek seviyeli profesyonel sürüm abonelik verimi, korkunun%15,27'sine ulaştı!Buna rasyonel bir yatırımcı olarak inanmaya cesaret ediyor musunuz?   

2.FrameTay

   

Ortalama yıllık gelirdeki "Sözleşme Varlık Yönetimi" planının yüksek profilli tanıtımı%60'a ulaşabilir.Bu verim çok yüksek ve aynı zamanda 4 yıl sürdüğü anlamına geliyor!Ancak doğrulamamızdan sonra, herkes analiz makalesini anlayabilir!

3. Aracılık VLADO

VLOODA, Yüksek İlan Döviz Varlık Yönetimi Modellerini Tanıtmak ve Çin ve İngilizce'nin resmi web sitesinin içeriği çok farklıdır ve sahte tanıtım denetimi vardır!

(Çin resmi web sitesi)

(İngilizce resmi web sitesi)

Vlado'nun Çinli resmi web sitesinde Vladolimited, İngiltere'de kayıtlı bir yatırım platformudur ve Dubai'de Kanada'da FinTrac'ın gözetimini kabul etmek için bir ofisi vardır.  

Vladolimity'ye Giriş Değişti.

Vlado'nun dalga operasyonu doğrudan sahtekarlık şüphesini doldurdu!

Sonuçta, yüksek profilli yüksek getiri yasadışıdır ve yüksek -propaganda yüksek getirilerinin çoğu problem platformudur!Herkes dikkat etmeli!Kavşak