[Özel] Broker Ticaret Dubai Sergisi ile röportaj, Over Limit Business sorunuyla karşı karşıya kalan müşteri hizmetleri, anlamadığını söyledi!

2024-07-07 5:25:10 资讯 要懂汇

[Özel] Broker Ticaret Dubai Sergisi ile röportaj, Over Limit Business sorunuyla karşı karşıya kalan müşteri hizmetleri, anlamadığını söyledi!

Bugün Ifxexpodubai sergisinin üçüncü günü.Gitmeden önce, Huili'yi anlamak için broker hakkındaki bilgilere bir göz atalım.

Havale, ticaretin sadece bir Güney Afrika lisansı olduğunu görebiliriz ve bu tür bir aracılık zehirli Dil Kralı. .

Ve maruz kalma alanındaki konuk şikayeti, insanları bu komisyoncunun sorunlu olduğunu hissettiriyor.

Bugün onlara şahsen birkaç soru soracağız!

Her şeyden önce, ticaretin sergi alanının sadece küçük bir yer olduğu görülebilir. mekan.

Ticaretten önce soru sormasını istedim:

1. Güney Afrika'daki Güney Afrika FSCA lisansı Çinli yatırımcıları denetliyor mu?

Ticaret Müşteri Hizmetleri Cevap: Güney Afrika'nın FSCA lisansı yasal uyum garantisi sağlayabilir.Güney Afrika'da finansal piyasanın denetimi çok katı ve Çinli müşteriler denetleniyor.

2. Bu lisans finansal döviz işlemlerini denetliyor mu?

Ticaret Müşteri Hizmetleri Cevap: Lisanslarımız her türlü finansal hizmeti denetlemiştir.

3. Lisans neden internette soruyor ve aşırı Limit işleminin görüntülendiğini gösteriyor?

Ticaret Müşteri Hizmetleri Cevap: Bunu bilmiyoruz.

Ticaret Müşteri Hizmetleri'nin cevabından, denetimi istediğiniz sürece, bazı sorulardan bahsettiğiniz sürece çok iyi cevap vereceksiniz.

1. Güney Afrika Lisansı

Zehirli Dil Jun, Güney Afrika'nın resmi web sitesinde (FSCA) TradingProiiningal (Pty) Ltd'yi buldu.Bu lisans ticaret için kullanılmaz, yalnızca aracı olarak kullanılabilir veya önerilerde bulunabilir!

Eğer işlemler için kullanılırsa, bu lisansın ticareti için kullanıldığı zehirli dil tarafından denetlenmeyecek olan operasyon.

MT4'ten ticaret bulan şirket gerçekten bir Şirket (Pty) Ltd, gerçekten de TradingProinningal (Pty), bu yüzden -limit operasyonları, herkesin hızla uzak durduğunu gösterecek!

İkincisi, Sheng Vinson'un özel lisansı

Zehir Dili ayrıca San Vincent tarafından Ticaretin resmi web sitesinde denetlenen bir şirket olan TradingProiningAlltd adında bir şirket keşfetti.

Zehirli Dil Jun, San Wenden'in resmi web sitesinden Trading -Proinningalltd'a ulaştı, ancak bu lisans WilfredServicesltd tarafından temsil edildi.Bu sadece anlamayan bazı yeni gelenleri aldatmak değil mi?

MT5'ten, San Vincent tarafından kullanılan bir şirket olan TradingProiationAlltd'e, yatırımcının hesabı bu şirket altında açılırsa, düzenlenmediğiniz lisanslar tarafından kullanılır. Döviz ve fonlar buraya nasıl yerleştirilir!

Bu şirketin gösterilmemesi şaşırtıcı değil.

Bu nedenle, sergideki brokerler gerçekten düzensizdir.Kavşak

Dedektif 1: 346439946

Dedektif 2: 3147677259

Dedektif 3: 2124228721

Dedektif 4: 2389671330

Platformu kontrol etmeniz, ipuçlarını açıklamanız ve şikayet etmeniz gerekiyorsa, haberleri açıklamak için bir dedektif QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

Sorgu platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen HUI uygulamasını indirin