Sorgu!Tier1fx gerçekten bir siyah komisyoncu mu?Çevrimiçi değerlendirmenin kutuplaşması neden ciddi!

2024-07-30 10:04:05 资讯 要懂汇

Sorgu!Tier1fx gerçekten bir siyah komisyoncu mu?Çevrimiçi değerlendirmenin kutuplaşması neden ciddi!

Tier1fx

Tier1FX, 2013 yılında Malta'nın çevrimiçi döviz ve diferansiyel sözleşme ticaret hizmeti brokerlerinde kurulan bir brokerdir. Esas olarak döviz döviz çiftleri, spot değerli metaller, spot mallar, endeks fark sözleşmeleri, çoklu işlemlik işlemleri, kripto para birimi fark sözleşmelerini içerir.      

Time Boyutu açısından, Tier1FX kesinlikle nitelikli bir komisyoncudur.

Bununla birlikte, Tier1FX Çin'de ünlü görünüyor ve yatırımlarla ilgili bazı üçüncü taraflı portallarda aşırı bir polarizasyon gösteriyor.Bazı platformlarda 8.18'e kadar bir puan olabilir;   

Ve düşük puanlara sahip platformlar daha birleşik bir kalibre verir!Malta MFSA lisansını tutan Tier1FX propaganda şirketi HoggcapitalIntmentsImited "adlı yanlış bir bilgidir.

      

Mevzuat bilgisi

Bunun için kardeşin biraz doğrulama yaptığını biliyorum!Tier1FX'in gerçekten resmi web sitesinde yazıldığı bulundu- "Tier1FX, HoggcapitalInvestmentsltd Döviz Departmanı" ve ayrıca Man MFSA tarafından düzenlendiğini vurgulamaktadır!   

Peki Tier1FX denetlendi mi?Var!   

   

Ancak kardeşin doğrulanmasını anladıktan sonra Tier1FX, HoggcapitalInvestmentsltd şirketinin açıkça denetlendiğini söyledi!Aynı zamanda, Malta'nın MFSA'sının kayıt bilgilerinde, Tier1FX resmi web sitesi alan adı "Tier1fx.com" ın kayıtta kaydedildiğini görebilirsiniz ve bu da sahte kartlar olasılığını ortadan kaldırır!   

Aynı zamanda, lisans aynı zamanda nitelikli bir ticaret rakibinin, profesyonel müşterilerin ve perakende müşterilerin işlem otoritesine hizmet vermektedir.Ve gerçekleştirilebilecek işlem hizmetleri nispeten geniş, Tier1FX'in Malt MFSA tarafından yasal ve etkili olduğu görülebilir!

      

Avrupa doğrudan sistemi

Buna ek olarak, Malezya'nın Finansal Hizmet İdaresi MFSA'yı yeniden tanıtmanın gerekli olduğunu biliyorum.     

Malta'nın Finansal Hizmetler Otoritesi MFSA her zaman çekirdek olarak hizmet ediyor ve daha sonra çevredeki düzenleyici modeli yayıyor.Geçmişte, bazı ülkeler ve bölgeler tarafından açık deniz finans merkezi olarak kabul edildi, ancak Malta, Avrupa Birliği üyesi olarak Avrupa finansal entegrasyonu süreci ile Avrupa finansal düzenleyici standartlarını takip etti.   

Malta MFSA denetimi hala yetersiz, ancak kesinlikle diğer Avrupa finansal düzenleyici kurumlar tarafından tanınıyor!   

Yukarıdaki avantajlara dayanarak, Tier1FX lisanslı şirket varlığı HoggcapitalInvestmentsltd, Avrupa Birliği'nde birden fazla finansal düzenleyici kurumun yasal kaydını aldı!Kardeşin de birkaç ağır kurumun kayıt bilgilerini kontrol ettiğini bilmek!   

   

   

Açıkçası içinde su yok!Kardeş hakkında bildiğim en azından birkaç düzenleyici kurumun Tier1FX'in kayıt bilgilerine sahipti!

Ama çok erken mutlu olma!Odak noktası, bu doğrulanmış kayıt bilgileri düzenleyici lisanslara eşit değildir!Bu sadece Tier1FX'in ekonomik sağlayıcısının tanındığı ve orijinal denetimin (yani Malt MFSA) piyasada tutulduğu anlamına gelir!   

      

Ticaret bilgileri

Tier1FX esas olarak işlemler için MT4 platformları sağlar!Ve nispeten güvenli ve güvenilir bir ana standarttır.

   

Ve MT4 platformunun daha fazlasını söylemek zorunda değil!Halen en ana döviz ticaret platformlarından biridir.   

      

Toprağımızdan ve suyumuzdan memnun değil

Özetle, Tier1FX iyi bir yatırım platformu gibi görünüyor, ancak toprağımızdan ve suyumuzdan memnun değil!Bir:

Çünkü şimdi Tier1FX sadece Avrupa müşterilerine hizmet ediyor gibi görünüyor!

Ve ülkemiz özeldir.Platform müşterilerin bu işlemleri gerçekleştirmelerine yardımcı olursa, yasadışıdır!İlgili uyarıya ve hatta cezaya tabi olacak!

İkinci:

Döviz piyasası yurtiçi ile sınırlı!

Tier1FX'in ülkemize girmesine izin vermek gerçekçi değil!Çin Menkul Kıymetler Düzenleme Komisyonu CSRC'nin ilgili yasalar ve düzenlemelerin yanı sıra Çin Devleti Döviz İdaresi'nin çapraz sermaye akışı için kasanın kontrolünden bahsetmiyorum.Çevrimiçi döviz ve fark sözleşmesi ticaret işine dayanan ana komisyoncuya dayanmaktadır ve ülkem döviz piyasasını açmadan açıkça rahatsız olur!   

Üçüncü:

Yolu yönetmenin yolu ülkemizin solundaki!

Avrupa'da vekalet modellerine genellikle "görevlendirilen yönetim" takdirine bağlı olarak adlandırılır veya izin verilen "varlık yönetimi" varlık.Bankalar, profesyonel varlık yönetimi şirketleri ve bazı yatırım danışmanları gibi finansal kurumlar bu tür hizmetleri sağlayabilir.Müşteriler ve finansal hizmet sağlayıcıları, ikincisinin belirli kapsam ve kısıtlamalar kapsamında müşteriler adına yatırım yönetimi kararları ve işlem faaliyetleri yürütmesine izin vermek için emanet edilmiş bir yönetim anlaşması imzaladılar.      

Çin'de bariz fikirler var!Ülkemin Menkul Kıymetler Denetimi Komitesi, 2014 yılının 2014 yılı gibi erken dönemlerde emanet ve ajansla ilgili formlar işlem modelinde katı bir dizi ticaret modeli oluşturdu!

Ancak, Tier1FX işletim modelinin ülkemin finansal ortamıyla ilgisiz olduğunu da kanıtlıyor.     

Son olarak, Çin'de Tier1FX platformunu kullanmak için kullanılan huiyou tabanının gerçekten sınırlı olduğundan, kardeşin daha önemli işlem bilgileri alamayacağını anladığından vurgulayın.Yukarıdaki içerik, gerçek ticaret deneyimi anlamına gelmeyen kağıt bilgi doğrulamasına dayanmaktadır.Sadece referans için teşekkür ederim!   

Son olarak, platformu kontrol etmeniz, ipuçlarını açıklamanız ve şikayet etmeniz gerekiyorsa, haber yapmak için bir dedektif QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

 

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

  

Sorgu platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen HUI uygulamasını indirin

   

BİLİYOR: 2124228721 Dedektif: 3464399446

Gerçek: 3147677259 Zehirli Dil: 2389671330