Amaçlar · Ronging menkul kıymetler düzenleyici sahtekarlık, hediye balıkçılığı!Fon Transfered Island Nations, metin oyunlarına dikkat edin!

2024-06-03 11:35:30 资讯 要懂汇

Amaçlar · Ronging menkul kıymetler düzenleyici sahtekarlık, hediye balıkçılığı!Fon Transfered Island Nations, metin oyunlarına dikkat edin!

AIMS'in WeChat Kamu Hesabı Salı günü aniden kart bildirimini değiştirdi.

Kartları değiştirmek gibi daha önemli bildirim resmi web sitesinde anlatılmalıdır!

Açıkçası Çinli yatırımcıların banka kartındaki değişiklikleri hedefliyor.İşçi kartının askıya alınmasına yatırım yapma bildirimi bildirimi mümkün olan en kısa sürede askıya alınmıştır.Bunun yerine, resmi web sitesi güvenlik sertifikasının uyarısı ortaya çıktı!

Çince resmi web sitesi: https://www.aimsholdings.cn/

Zehir Dili resmi web sitesini açmadan önce, bir uyarı ortaya çıktı, AIMS'in güvenlik sertifikası 496 gün sürdü.

Zehirli Dil Kralı, AIBABA BULUŞUNUN ALANI KİŞİSİNİ KULLANILDI.Alibaba Cloud'un web sitesi düşük bir maliyete sahip.Güçlü Amaçlar Rongying Menkul Kıymetlerin resmi bir web sitesi yok mu?

Garip bir şekilde bir broker.Açıkçası, ronging menkul kıymetlerin kıyaslama kalabalığı Çin olmalı, ancak ülkenin propaganda veya satışlarla dijital para birimleri satması veya satın alması açıkça yasaktır.

İç kararname yasak olduğundan, dış politikalar yerli yatırımcıların güvenliğini nasıl koruyabilir?

İngilizce resmi web sitesi: https://aimsfx.com/

İçerik Çin resmi web sitesinden çok farklı.

Ana sayfada, AIMS "AIMSFX'in AIM'leri taklit eden hileli bir web sitesi olduğunu vurgulamaktadır. Virüs içerdiği için herhangi bir içeriği indirmekten kaçının."Bu içerik Çin web sitesinde belirtilmemiştir!

Amaçlar · ronging menkul kıymetleri, yatırımcılar için "AIMSFX hileli bir web sitesidir" olarak kabul edilebilir mi?

(Çin web sitesi risk ve denetimden bahsetmiyor)

İngilizce web sitesi ayrıntılı olarak belirtildi: "AIMS, Avustralya, Dubai, Malezya, Vietnam, Kamboçya, Japonya, Güney Kore, Endonezya, Çin, Hindistan, Tayland, Afrika ve Avrupa'da kendi şirketini kurdu. Nawin (Malezya) kayıtlı, kayıtlı, Kayıtlı LL13251] Sözleşmenin imza varlığıdır.

Nezaret

Resmi web sitesinin ana sayfasında vurgulanan amaçlar, AIMS'in finansmanının ve yatırımcıların fonlarının garantisini kanıtlamanın denetlendiğini vurguladı.Avustralya ASIC, Kamboçya ve Nawin'in en üst denetimi.

Avustralya ASIC

AIMS'in Avustralya'daki Lisanslı Varlığı ASIC [Auricinternationalmarketsptyltd]

Ancak bu, yatırılamayan bir yatırım danışmanlığı lisansıdır ve döviz işlemlerini düzenleme yetkisi yoktur.Sadece lisans tutmanın döviz işlemlerinde kapsamlı bir şekilde düzenlenemeyeceği söylenebilir.

Malezyalı

Mir.Changguannghui, lisans başvurusunda bulunan bir kişi, Malezya, Malezya, Labuanfsa, Malezya sakinlerine döviz faaliyetleri sağlamasına izin verilmiyor.

Malezya'daki FSA lisansının yıllık maliyeti düşüktür, ceza cezayı ihlal ederek düşüktür ve düzenleyici hesaplar için negatif bir denge yoktur.Bu nedenle, düşük düzenleyici düzenleyici düzenleyici düzenleme ile karşılaştırıldığında, düzenleyici düşük altın içeriğine sahiptir ve yatırımcıların fonlarının kapsamlı bir korumasını oynayamaz.

Kamboçya

Kamboçya SERC'nin Lisanssız Kamboçya SERC Lisansı AIMS.

Avustralya ASIC, AIMS tarafından sergilenen en üst düzenlemelerde Avustralya ASIC'in tam yetkisine sahip değildir.Napukumi lisansının düzenlenmesi düşüktür ve hala sermaye transferi riski vardır.Kamboçya SERC'nin denetimi yoktur.

Poison Dil, resmi web sitesinde açılışın geçersiz olduğunu buldu.Tek seçenek yalnızca MT4'ü doğrudan indirebilir.

Peki, menkul kıymetler ronging menkul kıymetleri, MT4 ticaret platformunda yatırımcılarla işlemi nerede açacak?

MT4 kurulum arayüzü, protokolün imza varlığının [auricinternationalmarketslimited] olduğu görülebilir.

Bununla birlikte, MT4'te (AuricinternationalmarketsLimited] aslında işlem gören varlık sadece aynı adı taşıyan bir şirkettir:

Ancak, yatırımcılarla gerçekten işlem gören bu şirket aslında Vanuatu'da bulunuyor.

Koyun kafasını asmak köpek eti satan büyük yanıltıcı!

Ve şirketin [Auricinternationalmarketsliated] Vanuatu'da düzenlenmemiştir.

Bulunduktan sonra, Rongying Securities'in aynı dolandırıcıya "Asma Koyun eti satmak" ve yatırımcıların altına girmek için girecek ve doğrudan başarısız Vanuju'ya gideceğini belirlemek zaten mümkündür.Amaçlar Ronging Securities, yüksek altın içerik denetimi olsa bile işe yaramaz.Set olarak adlandırılabilir!Yatırımcıların uzak kalması önerilir!Sorgu platformu, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen havale uygulamasını anlamak için kodlama uygulamasını anlayın

Veya Hazine Araması Uygulamasında "Anlamak için" Anahtar Kelimeleri Arayın

Büyük mobil mağazalar da birbiri ardına başlatılacak

Dedektif QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

Dedektif 1: 3464399446 Dedektif 2: 3147677259

Dedektif 3: 2124228721 Dedektif 4: 2389671330