uyarı!Aracılık Magiccompass Baohui'nin sahte tanıtımdan şüpheleniliyor ve döviz ticareti lisansından şüpheleniliyor!

2024-06-08 2:19:22 资讯 要懂汇

Son zamanlarda, zehirli Dilesjun, Baohui'nin menkul kıymetler satıcısının içeriğini görerek arttı.Bunların çoğu para kazanamıyor.

Baohui Investment, gelişmiş bir MT4 elektronik ticaret platformu sistemine sahiptir ve kendi Ar -Ge İşlem Uygulaması yazılımına büyük uluslararası yatırım pazarlarına katılabilir, işlemleri hızla uygulayabilir ve kar elde edebilir.Alıntıdan işlemlere kadar, kesinlikle standartlaştırılmış ve yüksek şeffaftır.

Baohui, üç düzenleyici denetimi olduğunu teşvik eder:

Cyrus Menkul Kıymetler Borsa Komisyonu (CYSEC) Yetkili Denetim (Düzenleyici Numara: 299/16)

Kanada FinTraCMSB Lisansı (Lisans Numarası: M22044625)

San Vincent ve Greennin Finansal Hizmet İdaresi FSA Denetimi (Kayıt Numarası: 360LLC2020)

1. Kıbrıs Lisansı

Zehirli Dil Kralı, MagicCompassltd'in gerçekten Kıbrıs tarafından düzenlendiğini buldu, ancak CYSEC'deki resmi web sitesinde kalan alan adı www.magiccompass.com.

Böyle bir lisans müşteriler için yararlı değildir ve bir sorun olsa bile cezalandırılmayacaktır.

İkincisi, Sheng Vinson'un özel lisansı

Zehir Dili, SVGFSA'nın resmi web sitesinde 360LLC2020 düzenleyici sertifika ile plakayı sorgulamadı.

3. Kanada Lisansı

Kanada (MSB) resmi web sitesinde bulunan zehir dili gerçekten denetlendiğini, ancak Kanada MSB lisansına sahip şirketler, ABD dolarını Kanadalı Yuan'a dönüştürmek gibi döviz borsası işlerini yürütebilir.Ancak bu, döviz marjı işlemleri veya finansal türev işlemleri gibi diğer finansal hizmetleri gerçekleştirebilecekleri anlamına gelmez.

Bu nedenle, bir komisyoncu Kanada lisansını teşvik ederse, yatırım yapmadan önce açıkça anlamalısınız.

Dördüncüsü, hediye aktiviteleri almak

Zehirli Dil Kralı, Baohui'nin resmi web sitesinde değil, aynı zamanda Para ve Altına Dönüştür. hacim.Bununla birlikte, bu strateji gerçekten bazı kötü platformlar veya fonlar tarafından yatırımcıları çekmek için kullanılabilir.

Bazı kötü platformlar aşırı altın getiri oranları sağlayabilir veya müşteri müşterileri çekmek için belirli koşulları karşıladıktan sonra müşterileri katılmaya çekmek için para sağlayabilir.Bununla birlikte, bu kötü platformlar genellikle müşterilerin para çekme işlemlerini çeşitli yollarla kısıtlar veya müşterilerin hiç para çekmesine izin vermez, böylece müşterilerin fonlarını kandırır.

Bu nedenle, yatırımcıların altına geri döndüğünde ve bu aktiviteleri gördüğünüzde altın öğle yemeği yok.Bu tür faaliyetlerin nihai karı kim olacak!

Dedektif 1: 346439946

Dedektif 2: 3147677259

Dedektif 3: 2124228721

Dedektif 4: 2389671330

Platformu kontrol etmeniz, ipuçlarını açıklamanız ve şikayet etmeniz gerekiyorsa, haberleri açıklamak için bir dedektif QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

Sorgu platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen HUI uygulamasını indirin