Santander Sanand'ın sahtekarlıktan şüpheleniliyor mu?Perde arkasında, Black Hands Finansal Dolandırıcılık için Sahte Platform!

2024-06-21 19:21:18 资讯 要懂汇

Kısa bir süre önce, dedektif aniden Santander platform sahtekarlığı hakkında bir taç şikayeti vardı ve konuk k -çizgisine sahip olduğundan ve dedektifi şaşırtan patlayıcı pozisyona neden olduğundan şikayet etti!

Biliyorsunuz, Santande olan Santander, İspanya ve Latin Amerika'nın ana finans grubu.150 yıllık tarih 40'dan fazla ülkede şubeler kurdu.

Dedektifi dolandırdığını söylemek çok beklenmedik, ancak yatırımcılar tarafından sağlanan işlem ekran görüntüsü, bu işlemle ilgili gerçekten bir sorun olduğunu gösteriyor!Dedektif Santander ile iletişim kurmasına yardımcı olmayı planladığında değişecek!Santander dolandırıcılığı hakkında bir dizi konuk şikayeti aldım ve müşterinin şikayeti benzerdi!

Bu, dedektifin uyanıklığını uyandırdı.

Konukların şikayeti, "Herkesi MT5 platformunu indirmek için herkese güvenmek ve teşvik etmek için aldatmak için dersler kullanan bir takma ad" var. Saldırı, meydana geldi ve arka plan veri bozuklukları ortaya çıktı! "

Bunu gören dedektif iyi adamlar çağırıyor!Editör gerçekten düzenlemeye cesaret ediyor.

Bununla birlikte, yakın gelecekte finansal dairede bir haber yoktur, bu nedenle dedektif doğrudan "Xiao Peng" in söz konusu "ajanı" ile ilgili bir sorun olduğunu belirler!

Dedektif bir ipucuydu ve Shun Teng çirkin bir gerçek buldu!Bu baştan sona büyük bir aldatmaca!

Örneğin, bazı müşteriler "Xiao Peng" in Santander platformuna "https://www.santanderfx.com" olarak sunan web sitesi adresine sahip olduğundan ve şirketin SantanderCapitaltd tarafından işletildiğinden şikayet etti!

Bununla birlikte, Dedektife göre, şirketin perakende sonuna hizmet etmek için kullanıldığı varlığı Santanderukplc ve şirketin tam İngiliz FCA lisansına sahip!Aynı zamanda, İngiliz FCA resmi web sitesi şirketin web sitesi adresini http://www.santander.co.uk/ açıkladı.

Aynı zamanda, dedektif ayrıca müşterinin temyiziyle sağlanan bilgileri de doğruladı!Şirketin Santandercapitalltd ve "https://www.santanderfx.com" web sitesinin aynı zamanda hiçbir ilgisi olmadığı belirlenir. Erişim!

Buna ek olarak, dedektif inceleme sırasında bulundu!Sağladığı MT5 platformu bile yanlış!Çünkü Santander'ın kendisi, tam ve bağımsız bir ticaret sistemine sahip uluslararası etkiye sahip bir banka!MT4/5 gibi üçüncü taraf platformlarına erişmeye gerek yok!Peki "Xiao Peng" tarafından sağlanan MT5 platformu hangi bileşen hayal edilebilir!

Bu noktada, bunun Santander Santanda platformunu taklit etmek için "Xiao Peng" tarafından yönetilen bir grup finansal sahtekarlık olduğu sonucuna varılabilir!

Buna ek olarak, Dedektif, Santander Santander bilgilerini İngiliz FCA resmi web sitesinden bulduğunuzda bir sorun buldu!Şirketinin birçok ana gövdesi vardır ve her şirket tarafından kabul edilen denetim kapsamı farklıdır ve farklı şirket konularını karıştırmak kolaydır, bu da bazı müşterileri taklit etmeye teşvik etmiştir. Aldatılmanın bir sonucu olarak deneyim eksikliği ile!Burada dedektif size hatırlatır veya doğrudan http://www.sander.co.uk/ adresinden danışır.

Sonunda en büyük öncelik!"İşleri" olan yatırımcılar şu anda Kolluk Departmanından yardım istiyor!Ve Kolluk Departmanı ilgili bilgileri kabul etti ve topladı.

Bu nedenle, tüm içeriden gelenler ve kurbanlar, davayı araştırmalarına yardımcı olmak için lütfen Kolluk Departmanına aktif olarak ilgili bilgiler sağlayın.Herkes bu konuda işbirliği yapıyor.

Yatırımcılara yatırımcıların temkinli olması gerektiğini hatırlatmak istiyorum, lütfen gözlerinizi aydınlatın!Kavşak

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve uçak numarasını işbirliği için bırakın ~ Sorgulama Platformu, Şikayet, daha fazla bilgi, lütfen havale uygulamasını anlamak için indirin ~

      

Platformu kontrol etmeniz, ipuçlarını ifşa etmeniz ve şikayet etmeniz gerekiyorsa, haberleri açıklamak için Hakikat QQ eklemek için lütfen kodu tarayın !!

Herkese bizimle iletişime geçmeye hoş geldiniz ~

Dedektif 1 3464399446 Dedektif 23147677259

Dedektif 3 2389671330 Dedektif 4 2124228721