Aracılık OEXN iyi fırçalamak için "banknot yeteneği" kullandı, ama dövüldü!Kavşak

2024-06-21 9:17:26 资讯 要懂汇

Aracılık OEXN iyi fırçalamak için "banknot yeteneği" kullandı, ama dövüldü!Kavşak

Son zamanlarda, gerçek kardeşi Huiyou'dan özel bir mesaj aldı ve işlemin neden düzenleyici lisansa bağlı olması gerektiğini sordu?Kavşak

Bu bağlamda, gerçek kardeşi sadece şöyle diyebilir: "Düzenleyici lisans bir her derde deva değil, ama düzenleyici lisansa sahip olmak kesinlikle imkansız!"Kavşak

Özellikle, döviz denetimi olmayan ticaret kurumu lisansı, döviz siyah platformu tarafından konukları onaylamak için genellikle kullanılır.

Resmi web sitesi aracılığıyla, OEXN'in şu iddia ettiğini görüyoruz: "Çoklu varlık kategorilerinin blockchain değişimlerinin önde gelen geliştiricileri, perakende satışları kurumlarla ayırmadan tüm piyasa katılımcılarını bir araya getirme kavramına bağlıdır."

Bu OEXN, satıcının denetim sorgulamasının resmi web sitesinde hala "sıfır -bad" dır!Kavşak

Gerçek kardeşin dikkatini çekti.Kavşak

Bugün birlikte bir göz atalım ~

▶ Düzenleyici Bilgiler

Yukarıdaki şekilde gösterildiği gibi, OEXN'nin cep telefonu ve bilgisayar sonundaki MT4/5.

• Kıbrıs Corporation

Kıbrıs Menkul Kıymetler ve Ticaret Komisyonu'nun resmi web sitesinde, gerçeğin lisanslı şirketin Oexnlimited olarak adlandırıldığını tespit ettiği ve CYSEC'in denetiminin de yatırım hizmetleri koşullarını karşıladığı gerçeği tarafından tespit edildi.

Ancak resmi web sitesinde OEXN, ödemenin Oexnltd şirketi tarafından işlendiğini söyledi.

Gerçek kayıtlı hesapta OEXN, talep eden şartlarda ana işinin OEXNBROKERLTD olduğunu gösterdi.

Öyleyse, ana iş şirketi Mauritius'un şirketi olduğu için MT4/5 neden Mauritius'un lisansını kullanmıyor?Kavşak

Kıbrıs, Çinli müşterileri kabul edemiyor ve diğer bölgelerde bir hesap açamıyor.Kavşak

Peki bu şirketin şirketi denetlendi mi, bakalım mı?!

• Mauritius

Truth Brother, Mauritius Financial Services'in (FSC) resmi web sitesi aracılığıyla şirketin Oexnbrokerltd şirketinin Morris (FSC) tarafından düzenlendiğini doğrulamaktadır.

Herkes lisansın büyük sınırlamaları olduğunu bilmeli ve yalnızca sıradan finansal hizmetler ve menkul kıymet ticaret hizmetleri verebileceğini bilmelidir!

Gerçek kardeşim buradaki herkese hatırlatmaktır!KavşakBu, emtia ve döviz işlemleri OEXN aracılığıyla gerçekleştirilirse, aşırı sınırlı olduğu ve yasadışı olduğu anlamına gelir!İşlem denetim ile korunmayacak!

Buna ek olarak, gerçek kardeşi başka bir ağızdan bahsetti ve Oexn, müşterilerin yatırımcıyı bilgilendirmeden birden fazla operasyona karar verme ve karar verme hakkına sahip olabileceğini birçok kez imzalamasını istedi. Eller ve ayaklar arkasında mı?KavşakBu madde gibi, Zhongkeng'e adım atmaya dikkat etmiyorum ve sonunda kaybettiğim "acı çay" kalmadı!Kavşak

▶ Sunucu

Oxenmt4/5 sunucusu IP185.96.247.240 aracılığıyla belirli bir göz tarafından sağlanan gerçek kardeş, aslında Hong Kong, Çin'de bulunuyor. Birleşik Krallık.Kavşak

Şimdi Hakikat Kardeşi IP185.96.247.244 Hesabı aracılığıyla, bulunan sunucu da Hong Kong, Çin'de!Kavşak

Ayrıca, OEXN'nin resmi web sitesinde, 2023 ödülünde iki ödül daha var.

▶ Propaganda, kendi kendini geliştiren bir harita ticaret platformu başlatmak üzere

OEXN'nin resmi web sitesinin ticaret platformunda, kendinden geliştirilen harita ticaret platformu henüz başlatılmadı ve OEXN, "Multi -Assets Platformunun (MAP) bir OEXN ortağı tarafından geliştirilen tescilli bir platform olduğunu iddia ederek. , planlandığı gibi. "      

Herkes, harita ticaret platformunun Oexn'in kendi başına geliştirdiği ticaret platformu olduğunu belirtmelidir!Kavşak

Hepimizin bildiği gibi, kendi gelişmiş ticaret platformu riski son derece yüksektir, bu da ürünle ilgili bir sorun olduğu varsayılarak, herkesin farklı görüşlerine sahip olduğunu varsayar. Yapmak?

Özetle, OEXN yüzeyi artık Oexnlimited tarafından tutulan Kıbrıs lisansı ile çalışmak için MT4/5 platformunda kullanılmaktadır.

Aslında, Mauriti Adası'nın ulusal lisansının "altın içeriği" de açıklanamayan Oexnbrokerltd.

Gerçek kardeş, yatırımcılara yatırımcıların temkinli olması gerektiğini hatırlatmak için burada, lütfen gözlerinizi aydınlatın!Kavşak

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın ~

Sorgu platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen hui uygulamasını anlayın ~

Platformu kontrol etmeniz, ipuçlarını ifşa etmeniz ve şikayet etmeniz gerekiyorsa, lütfen haberler için bir dedektif qq eklemek için kodu tarayın !!