Büyük platform iyi mi?

2024-06-13 13:09:41 资讯 要懂汇

Platformun itibarı büyük ölçek güvenilir mi?

Bir platform seçtiğinizde, hesap açma ve depozito için bazı ünlü ve büyük ölçekli şirketleri seçmeye öncelik vereceğinize inanıyorum.Bu platformların rüzgar incelemeleri daha iyi olacağından, para daha emin olacaklar.Ancak, gerçek durum genellikle daha fazla platform halkla ilişkilerden ve haberlerden çok para harcayacak, kendiniz için ivme kazandıracak.

Bir sorun olduğunda, sorunu görmezden gelmeyi ve halkla ilişkilere odaklanmak güvenilir bir broker'ın yaptığı şey değildir!Bugün, kardeşin iyi bilinmesine rağmen herkesi görmeye başladığını anlıyorum, % 100 güvenilir platform olamaz!

1. Exness

On yıldan fazla bir aracı platform olarak Exness, yüksek çarpma kolu ve pozisyonu nedeniyle her zaman çok fazla tartışmaya sahipti.

Yüksek kaldıraçın yüksek gelirine ek olarak, Exness yatırımcıların yüksek güç kaldıraç yoluyla hesapları açmaya başlaması için baştan çıkarır. !

Exness resmi web sitesinden indirilen MT4/5, işlem gören şirketin aynı olduğunu görebilir: Exnestechnologysltd, şirket Kıbrıs'ta bulunur.

Ancak, Exness resmi web sitesinde Kıbrıs tarafından resmi olarak ilan edilen tek bir şirket olduğunu gördük.Ancak, kardeşin şirketin işlemini kullanmak için başka yerlerden Exness bulamadığını biliyorum.

Ve gerçek işlem exnesttechnologiesltd, Kıbrıs Düzenleyici Lisansı yoktur!Ve üçüncü Party Enterprise Bilgi Sorgu Platformunda bunun sadece sıradan bir özel kayıt şirketi olduğunu açıkça gösterdi!

Exness Light, yatırımcının IQ'sunu tamamen yere koyan ve yere sürtünen bir şirkettir. Altın zaten yatırımcılar için bir tür "hediye" ... hızlı koşmuyor musunuz?

    Kcmtrade

    KCMTRade başlangıçta KCM Korka olarak biliniyordu ve birçok yatırımcının depozitoya bir hesap açmasına izin vermeden önce ikili denetimin adı, ancak fonlar Vanuatu'da açıldı.

    Orijinal resmi web sitesi

    Resmi internet sitesi

    Korkais resmi web sitesinin resmi web sitesinde indirilen MT4 ve MT5'te gösterilen işlem şirketleri şunlardır: KohlecapitalMarketsliumited, Mauritius'a kayıtlı.

    KCM Korka MT4/5 Ticaret Şirketleri Mauritius'a kayıtlı KohlecapitalMarketslident'tir.

    Mauritius Finansal Hizmetler Komisyonu'nun resmi web sitesinde, KohlecapitalMarketsliited Şirketi'nin lisansları yetkilendirildiğini gösterdi!KavşakYetkili şirketin adı: CrediaInternationalManagementltd.

    Bu şirketin bir finansal hizmet iş süreci için dış kaynak kullanımı ve danışmanlık şirketleri olduğunu biliyorum!Öyleyse Mauritius'taki Korkis'in şirketinin üçüncü bir partili dış kaynak şirketi tarafından idam edildiği anlaşılabilir mi?Kavşak

    Bu şekilde, yatırımcının sermaye garanti katsayısı 0'dır!KavşakKavşakÇünkü yatırımcının fonlarının gerçekten denetime girip girmediğini bilmiyoruz ya da Korka'nın cebine girdiler!KavşakSonuçta, Korka'nın şirketi şirket adına işletildi!Kavşak

    Bu şüphesiz Korkas'ın etkisiz denetimi!Yatırımcılar böyle bir platforma fon vermek istiyor mu?Kavşak

    Bugün bu platformların paylaşılması yoluyla, yatırımcıların bir platform seçerken daha dikkatli olabileceğini umuyorum!HUI uygulamasındaki bilgilerle ilgili platformun değerlendirmesini ve sözünü kontrol edebilirsiniz.