HUI: Mingyi Jinhui platformlarının hepsi taklit ediliyor!Çevrimiçi promosyona inanmayın!

2024-05-21 17:48:24 资讯 要懂汇

Yıl sonunda çok fazla dolandırıcılık var, aynı zamanda çeşitli sahtekarlık biçimleri de dikkat çekiyor.Kardeşin geniş bir kapsam yelpazesini içerdiğini bilerek, bu birkaç yatırım sahtekarlığı listelemenize yardımcı olacaktır!Herkes izlemeli, aksi takdirde para ve ter paranın dışında olmalı!

1. Mingyi Jinhui

   

   

Sadece bir ay olan bu verilerin her hisse senedinde neredeyse%100 kar elde edebileceği ve yatırımcıların şarjın özel bir hesaba girdiğini onayladıklarını ifade etmişlerdir.Bu formla gösterilen kâr marjı, yatırımcıların ajan öğretmenleri tarafından verilen verilerin p olabileceğini açıklayabileceğime inanmıyor.

Bu "Mingyi Jinhui" hakkında, büyük üçüncü partili düzenleyici platformlar ve üçüncü taraflı brokerler tarafından gösterilen platformdaki ayrıntılı bilgileri anlıyor.

"Ortodoks" Mingyi Asset Management Co., Ltd.'nin resmi web sitesi ana sayfasında "Mingyi Jinhui" hakkında bir açıklama gösteriyor: "Mingyi Jinhui, Hong Kong Mingyi Asset Management Co., Ltd. (The Şirket) Çinli yerli menkul kıymetler geliştiricileri tarafından geliştirilen hisse senetleri ve tek platformlar, Mingyi Varlık Yönetimi'nin tüm yatırım projelerine ve tanıtım sayfalarına gerçekten Jinhui'yi zamanlamadı.   

Gerçek beyaz, "Mingyi Jinhui" sadece sahte bir maldır.Sonuç olarak, bazı yatırımcılar yanlışlıkla "Mingyi" satın alan finansal ürünlerin "Mingyi Jinhui" nin özel hesabına aktarıldığına inanıyorlar.

2. Aracılık HFM

Son zamanlarda, kardeşin HFM platformundaki en son pozlama şikayetini fark ettiğini biliyorum: "HFM, hesabının geri çekilmesine izin vermediğini ve sorunu çözmek için çeşitli platformları şarj etmeniz gerektiğini söylüyor. sadece sahtekarlık. "

Daha sonra, yatırımcı tarafından sağlanan ticaret yazılımının ekran görüntüsüne bir göz attığımı ve bazılarının yanlış olduğunu bulduğumu anladım ...

HFM'nin ticaret yazılımı hakkında bilgi vererek, platformun kendinden geliştirilen APP ticaret yazılımı arayüzünün yatırımcı tarafından kullanılan APP ticaret yazılımı arayüzünden çok farklı olduğu bulunmuştur.

(App Link HFM resmi web sitesi tarafından indirildi)

(Yatırımcının İşlem Uygulaması Bağlantısı)

Çeşitli anketlerden yola çıkarak, yatırımcı muhtemelen sahte bir platformla karşılaştı!Kavşak

3. Bailian Grubu

      

Bugün aniden "E -ticareti biliyor musunuz?""Px5-yz7-x282jj.xyz" alan adı daha da sahte.   

Bize göre, "Bailian Grubu" nun Nisan 2003'te eski yüz grubu, Huarian Grubu, Dostluk Grubu ve Malzeme Grubu'nun birleşmesinden oluşan kurulduğunu anlıyoruz.2009 yılında, Bailian Group, Şangay'da Dış Direktör Yargılaması'na sahip olan ilk devlet işletmesi oldu.   

En önemli şey, sadece bir omni -kanallı e -ommerce platformunun olmasıdır -"Ben Bailian"

Ve "www.bl.com" alan adı ile çalışıyor!

   

Ve Bailian Group'un kendi cep telefonu uygulaması var -ayrıca "Ben Bailian" olarak adlandırılan bu kadar değil "Bailian Group" değil!Bu amaçla, Bailian Group personelinden de doğruladık!   

   

Sonunda "Bailian Grubu" nun resmi personelinden net bir cevap aldı!Bailian grubunun sadece "I Bailian" e -ticaret platformuna sahip olduğu ve bu çok "Bailian Group" platformunun saf "sahte klon" E -ticaret platformu olduğu belirlenmiştir!   

Şimdi birçok araç var, sahtekarlığa dikkat edin!Bu kardeşler bile herkes için alındı, anlayışıma dikkat etmeli miyim ~