UEZ olayı özetler, sorun platformuna güvenmeyin!

2024-05-18 18:34:51 资讯 要懂汇

Kardeşime dikkat eden arkadaşlar, bu sefer serginin platformunda belirli bir izlenim bırakmalıdır.Exchange Circle dedektiflerimizden UEZ sorunu sergide, sorgulama ve şimdi koştu.UEZ olayını gözden geçirelim.

20-22 Haziran 2023'ten itibaren, uygulamadaki Explorer Dedektifi, Tayland'daki IFXEXPO sergisine katıldı.

Ama neden bu standda Çinli görünüyorsun?Ayrıca bu Çinliler her yere yumruk atıyor ve fotoğraf çekiyorlar ve birçoğu sergide yün kullanmaya başladı ... Bu fenomen dedektifin dikkatini çekti.

Buna ek olarak, dedektif de stantta sergi işaretini gördü ve cömertliğin reklamı yapılan denetleyici bilgiler, düzenleyici sertifika numarasına ayrıntılı olarak listelenmiştir.

Ancak!KavşakDedektif, tüm bu denetim sorunlarını düşünebilen soruşturmaya tek tek gidiyor!KavşakKavşakÇok cesur!

(Amerika Birleşik Devletleri'nin NFA denetimine tabi değil)

(Yalnızca Avustralya'da AR lisansını alın)

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki son ağır düzenleyici savunma hattından bahsetmiyorum bile, sorgu sonuçları listesinde UEZ adı yok!Uez'in adı bile işe yaramaz!Fincen döviz düzenlemediğinden, bu sadece bir anti -para aklama organizasyonudur!

Denetimin doğru olmadığı gerçeğine ek olarak, UEZ'in kendi spam yazılımını kullanarak MT4'ü yoktur.

Yukarıdakiler 29 Haziran'da serginin 29 Haziran'daki sergiyle ilgili makalesi.Bu mesele bugün bu mesajı yayınlamadan bir aydan az bir süre önce, herkesin şikayetini aldık, UEZ çalıştı!KavşakKavşakDaha fazla insan başlangıçta UEZ'in maruz kalmasını görürse, şimdi gereksiz kayıplardan kaçınabilirler ... Bu düşünülebilir, pozlama bilgilerinin burada ne kadar önemli olduğunu anlamanın ne kadar önemli olduğunu düşünebilir!KavşakKavşakKavşak

Birkaç gün içinde, birçok yatırımcı dedektif maruziyeti UEZ ile temasa geçti!Sergiye katılmak için Tayland'a gittikten sonra aldatılan birçoğu!Grup birlikte gitti ve herkes temelde 800.000 yatırım yaptı!

Umarım tüm yatırımcıların bu sorun platformlarına sahip olma şansı olmayacaktır ve umarım daha fazla arkadaşın platformu anlamamız gerekir ve bir destek daha bir kişi tarafından kandırılır!KavşakKavşakKavşakKavşakBu olay aynı zamanda her pozlamaya gerçek kanıt bulduğumuzu da kanıtlayabilir!KavşakKavşakKavşakBu olay için, Exchange Circle Detective, herkesin belirli bilgiler için haklarını korumasına yardımcı olmak için hak koruma grupları düzenler.KavşakKavşak

✉ Bildirim:

Mevcut pazarın başlatıldığını anlamak için, kullanıcılar IOS sürümünü ve Android sürümünü QR kodu süpüren erişteler aracılığıyla indirebilirler:

P Exchange uygulamasını anlamak için "pozlama" kanalını anlayarak:

讯 Aracılık Bilgi Sıralaması ve diğer bilgiler gibi daha fazla bilgi, havaleleri anlamaktır: